STIRI Liga I "Vestea intrării în faliment îmi provoacă o tristețe uriașă în suflet!”

Adrian SalageanuAdrian SalageanuDecizia de intrare în faliment a Oțelului nu a afectat doar suporterii, ci și foștii jucători ce au evoluat pentru culorile roș-alb-albastre. Adrian Sălăgeanu, supercampion cu formația oțelară în 2011, nu a uitat de perioada petrecută la Galați și deplânge situația prin care trece clubul gălățean la doar 5 ani de la câștigarea titlului și Supercupei României.

“Aș vrea să cred că e doar o farsă de 1 aprilie dar... vestea intrării în faliment a clubului Oțelul Galați îmi provoacă o tristețe uriașă în suflet!!! Am avut onoarea să fac parte din acea generație care a adus titlul și Supercupa pe malurile Dunării, am reușit să intrăm în istoria acestui minunat sport și, mai presus de orice, am avut ocazia unică de a face sute de mii de suflete fericite!!! Mulțumesc Oțelul!!!”

Adrian Sălăgeanu a sosit la Oţelul în 2008, el având una dintre cele mai spectaculoase reveniri în fotbalul românesc: din Liga a III-a în Champions League. Per total a strâns 116 meciuri în tricoul echipei roş-alb-albastre, marcând 3 de goluri. De asemenea, fostul număr 23 de la Oţelul, are o prezenţă în naţionala României, într-un meci amical contra Ciprului disputat la începutul lui 2011.

Login sau crează cont pentru a comenta              |