STIRI Juniori Rapid București - Oțelul Galați 3-1

FOTO Mihai ManauFOTO Mihai ManauAu jucat pt noi: Ştefan Bordeianu – Oprea Rareș, Iorguş Cosmin, Codreanu Ruben(c) , Maftei Claudiu(75’ Florin Anghele), Istrate Alexandru(60’ Toma Florin), Ionuț Chiriac, Codreanu Ionuț(80’ Lepădatu Viorel), Blănaru Mădălin(83’ Cristof George), Sefer Antonio, Perju Alexandru.


Pe un teren execrabil, jucătorii noștri au intrat destul de relaxați în teren, iar acest lucru i-a costat. Bucureștenii au deschis scorul în urma unui corner după un sfert de oră de joc la practic prima ocazie de poartă. Am reușit egalarea la doar câteva minute, atunci când Sefer a șutat puternic, de la aproximativ 22 de metri lateral stânga, iar portarul celor de la Rapid a scăpat mingea în față, de unde Istrate a înscris fără probleme. 1-1 a fost scorul primei reprize, rapidiștii părând a fi mulțumiți cu un meci egal.
Oțelarii s-au chinuit foarte mult să construiască, terenul fiindu-le cel mai mare dușman. Am ratat două ocazii mari de gol, giuleştenii respingând din fața porții în situații în care portarul era bătut, și apoi ne-am văzut conduși după o lovitură liberă de la 25 de metri transformată în gol cu un șut direct în vinclu de juniorii Rapidului. Nu am putut reacționa după primirea celui de-al doilea gol și am capitulat aproape de finalul meciului în urma unei greșeli a căpitanului nostru, Codreanu Ruben.
Din păcate, această înfrângere ne diminuează mult șansele de a termina pe primul loc. De remarcat, din nou, atitudinea lui Stelică Bordeianu. Antrenorul nostru a țipat, a gesticulat și a făcut tot posibilul să-i trezească din adormirea de care au dat dovadă pe tinerii noștri.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 LaUr3nTiU » 12-04-2016 00:08

Aici se spune ca a fost 3-3... 1923.ro/.../...

LaUr3nTiU

  •  
  •  

#2 Dregan » 12-04-2016 08:36

Citez pe LaUr3nTiU:
Aici se spune ca a fost 3-3... 1923.ro/.../...

Asta e la Juniori B. Noi am scris despre meciul juniorilor A, cei care ne-au reprezentat ultima oara in Liga a II-a.

Dregan

Login sau crează cont pentru a comenta              |