STIRI Liga I LA MULŢI ANI, Antonio Sefer!

FOTO Sorin PanaFOTO Sorin PanaAstăzi, 22 aprilie 2016, Antonio Sefer împlineşte vârsta de 16 de ani, ocazie cu care Dunărea Bătrână, în numele tuturor suporterilor “oţelari”, ţine să-i ureze un călduros “La mulţi ani”.


“Toni” a fost unul dintre liderii copiilor de legendă ai Galaţiului care au apărat culorile Oţelului în ultima lună de viaţă a clubului nostru. El este bineînţeles unul dintre jucătorii formaţi în propria pepinieră de talente a Galaţiului şi unul dintre cele mai mari talente pe care le-a dat oraşul nostru în ultima vreme. Spre deosebire de colegii săi de la juniori, el a jucat încă din startul campionatului la prima echipă, acolo unde a strâns 836 de minute pe terenul de joc în 14 meciuri, timp în care a reuşit şi un gol.
Sefer a impresionat suporterii oţelari nu doar prin talentul său indiscutabil sau prin cifrele sale la doar 15 ani, cât mai ales prin lacrimile sale pe care le-a vărsat pentru Oţelul când a realizat ce se va întâmpla cu echipa noastră. Bursa zvonurilor îl dă pe Antonio Sefer la probe în Anglia, iar noi îi dorim din tot sufletul să rămână acolo, la o echipă cât mai importantă din fotbalul englez.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Damian » 22-04-2016 14:23

LA MULTI ANI!!!

Damian

  •  
  •  

#2 bogdan64 » 22-04-2016 16:34

La Multi Ani Sanatosi si plini de Realizari! Sa dea Dumnezeu sa te avem in continuare sub culorile rosu - alb - albastre ale Otelului si sa plangi de bucurie de acum incolo!

bogdan64

Login sau crează cont pentru a comenta              |