Otelul suntem noiOtelul suntem noiAstăzi a avut loc prima reunire a Adunării Generale a Suporterilor echipei Oțelul Galați, pe Stadionul “Siderurgistul”. În urma acestei adunări au fost luate câteva decizii privitoare la viitorul clubului.


1. Taxa de înscriere în Adunarea Generală este de 50 de lei

2. Cei care doresc să facă parte din Adunarea Generală vor deține card de socios, iar cotizația anuală pentru fiecare membru va fi astfel:
a) Pentru socios până în 21 de ani, cotizația este de 60 de lei, plătibili în una sau două rate (la începutul turului și la începutul returului);
b) Card socios membru cotizant, 150 lei, plătibili în una sau două rate (la începutul turului și la începutul returului);
c) Card GOLD, pentru cei care doresc să se implice mai mult, 400 lei, plătibili într-o singură rată.

3. S-a votat contactarea Asociației de Sprijin pentru Constituirea, Dezvoltarea și Managementul Structurilor Sportive (http://www.ascdm-structurisportive.ro) care să se ocupe de formalitățile pentru demararea proiectului, al cărei comision este de aproximativ 600 de lei.

4. S-au votat variantele de nume pentru viitoarea Asociație Sportivă care vor fi trimise către Ministerul Justiției.  

Pe lângă cele de mai sus, au fost prezentați pașii pe care viitoarea asociație trebuie să îi parcurgă pentru înscrierea în campionat, s-au recitit principiile pe care se va baza viitorul statut al clubului Oțelul Galați și s-a hotărât căutarea de variante pentru sediul clubului Oțelul.