STIRI Liga I Metalosport vrea 5 jucători de la Oţelul

Viiorel TanaseViiorel TanaseLegenda roș-alb-albastră, Viorel Tănase, acum antrenor la Metalosport Galaţi, a anunțat la emisiunea de radio Lider Sportiv, că își dorește mai mulți jucători care au activat la echipa mare a Oţelului cu puţin timp înainte de faliment: 

”Eu mi-am dorit să am jucători de la Centrul de Copii și Juniori al Oțelului. Am văzut că au calități, din punct de vedere tehnic sunt la un nivel ridicat. Îi doresc, am vorbit cu ei, le-am dat două săptămâni termen de gândire. Mădălin Blănaru, Alexandru Istrate, Alexandru Perju, Ionuț Chiriac sunt jucătorii pe care îi doresc. Mai sunt copii, mi l-aș dori și pe Rareș Oprea, dar dacă au oferte mai bune... Ştiu ce înseamnă să muncești pe teren, dar, din punctul meu de vedere, la vârsta lor trebuie să joace, nu partea financiară trebuie să aibă prioritate”, a spus Viorel Tănase.

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 bogdan64 » 04-05-2016 16:45

Si uite asa Metalosport devine Otelul, cum a mai fost si prin anii 80! Publicul larg se va indrepta cu atentia catre aceasta clona, care va juca pe stadionul Otelul si se va numi in viitor Otelul si mai nu stiu cum. Sa dea Dumnezeu sa reusim cu proiectul nostru de a reporni cu un Otelul - CURAT din LIGA aVa!

bogdan64

Login sau crează cont pentru a comenta              |