STIRI Liga I “Și la Galați trebuia să apară o astfel de inițiativă a suporterilor”

Liviu Ciubotariu (mijloc)Liviu Ciubotariu (mijloc)La emisiunea de radio Lider Sportiv, președintele Asociației Județene de Fotbal Galați, Liviu Ciubotariu, s-a declarat în favoarea apariţiei echipei suporterilor oţelari:

”Am citit și eu despre inițiativa suporterilor, o salut, este o inițiativă binevenită, mai ales că Oțelul a intrat în faliment. Cel mai bun exemplu este cel de la Timișoara, unde se pare că echipa suporterilor va promova în Liga a II-a. Și la Galați trebuia să apară o astfel de inițiativă a suporterilor. Nu știu câți au fost încă de la început, dar ar trebuie sa fie mulți, Galațiul fiind un oraș mare, un oraș cu o echipă campioană. Ne aducem aminte că la meciul cu Timișoara nu se mai găseau bilete. Probabil că atunci erau mulți suporteri de conjunctură, dar pe stadion cred ca erau și multi suporteri adevărați”, a spus președintele AJF Galați, Liviu Ciubotariu.

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 bogdan64 » 05-05-2016 19:59

Cati dintre suporterii care au prins bilet la meciul cu Timisoara au contribuit cu un leu macar, pentru a lua apa jucatorilor in momentele grele ale Otelului? Eu nu am prins bilet atunci, dar am dat si eu cat am putut in momentele grele si imi voi lua si card de membru socios. Poate aud si ceilalti 10000 de asa zisi suporteri, sau suporteri de rezultat!Stiu ca la meciul cu Timisoara au fost destui care au pus umarul la greu - sa nu creada ca ii bag in aceeasi oala cu ceilalti, care au stiut sa mearga numai la bine cu echipa!

bogdan64

Login sau crează cont pentru a comenta              |