STIRI Juniori S.C.O.G., întâlnire cu părinţii juniorilor oţelari

foto arhivafoto arhivaAstăzi, la sediul LSG, suporterii uniți în proiectul "Suporter Club Oțelul Galați" s-au întâlnit cu părinții grupei de copii născuți în anii 2001-2002.

Alături de noi au fost Stelian Bordieanu și Sorin Haraga, dar și antrenorii de la Centrul de Copii și Juniori, Mitică Ragea și Doru Balmuș. Atât suporterii, cât și oficialii clubului au dialogat cu părinții, le-au prezentat proiectul, planurile de viitor, iar părinții, la rândul lor, au avut întrebări pentru ei. Dialogul a fost unul corect, fără ocolișuri, iar noi credem că am reușit să convingem cea mai mare parte a părinților prezenți că acesta este adevăratul Oțelul Galați.

Avem de asemenea convingerea că vom putea atrage o parte din părinții acestor copii și în rândul membrilor cotizanți, dându-le astfel posibilitatea să se implice chiar mai mult la clubul unde joacă propriii copii.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 giu » 12-05-2016 09:02

Bravo ! Sper sa inteleaga si parintii ca nu mai este momentul sa astepti salvarea de la un "trimis pe pamant" si ar fi cazul sa puna si ei umarul la proiectul unor tineri suporteri inimosi. Cred ca acum sunt in tot centrul de copii peste 150 de parinti !!!

giu

Login sau crează cont pentru a comenta              |