Adrian Ruben Codreanu in prim planAdrian Ruben Codreanu in prim planAstăzi, 16 mai 2016, fundaşul Adrian Codreanu împlineşte vârsta de 19 de ani, ocazie cu care Dunărea Bătrână, în numele tuturor suporterilor “oţelari”, ţine să-i ureze un călduros “La mulţi ani”.


Adrian Ruben Codreanu evoluează ca fundaş în centrul apărării şi s-a făcut remarcat mai întâi la Juniori A, acolo unde a avut evoluţii foarte bune. A debutat la seniorii Oţelului pe 3 noiembrie 2015, când a intrat titular în meciul de acasă cu Ceahlăul Piatra Neamţ. A intrat pe teren de 6 ori în Liga a II-a, de fiecare dată din postura de titular, fiind şi integralist cu 540 de minute pe terenul de joc. Din păcate, anul 2016 a fost unul cu ghinion pentru unul din liderii juniorilor A, o accidentare ţinându-l departe de terenul de joc, într-un moment în care ar fi jucat cu siguranţă titular la Oţelul, iar apoi a urmat falimentul echipei noastre iubite.
Adrian Ruben Codreanu a fost unul dintre jucătorii care a participat la Cupa “Suporter Club Oţelul Galaţi”, pe care a câştigat-o alături de colegii săi, trofeul donându-l noului club S.C.O.G., ca aceasta să fie prima cupă a noului club!