STIRI Liga I ”Am acceptat imediat să fiu parte din proiectul Suporter Club Oțelul Galați!”

Stelian BordieanuStelian BordieanuUltimul antrenor al FC Oțelul Galaţi înainte de faliment, Stelian Bordeianu, a vorbit la emisiunea radio Lider Sportiv nr. 104, despre proiectul suporterilor de a înființa echipa Suporter Club Oțelul Galați, proiect la care legenda roș-alb-albastră s-a alăturat:

”Am fost invitat la sediul suporterilor, de la Stadionul ”Siderurgistul”, unde mi s-a prezentat proiectul care prevede înființarea unei echipe, Suporter Club Oțelul Galați, continuatoarea, cel puțin morală, a echipei Oțelul Galați. Proiectul mi s-a părut destul de viabil, cu o echipă care să aibă în spate suporterii. Am apreciat deschiderea, totul este la vedere, sincer mă bucură acest proiect. Am acceptat din prima să fiu parte din proiect. Acești oameni au arătat că m-au apreciat, mă apreciază, și își arată respectul pentru antrenorii de la Centrul de Copii și Juniori. Din ce știm antrenorii de la copii și juniori nu sunt apreciați. Ei m-au apreciat! Am convingerea că acest proiect, chiar dacă va fi greu, are șanse foarte mari de a se realiza”, a spus Stelian Bordeianu.

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 bogdan64 » 19-05-2016 17:28

Si eu persomal cred ca acest proiect este viabil! De ce la altii se poate si la noi, nu? Mai ales ca multi suporteri sunt plecati in afara, sunt conectati la realitatile de acolo si vad altfel viata! Sa iasa o data actele de la Judecatorie, sa apara Contul si cred ca vor veni si banii necesari pentru a reinvia Otelul nostru drag, al Suporterilor! Eu personal, traiesc in Galati si am pus banii de o parte pentru intrarea in Asociatie si pentru a-mi achizitiona cardul!

bogdan64

Login sau crează cont pentru a comenta              |