STIRI Liga I LA MULȚI ANI, Rareș Oprea!

Rares OpreaRares OpreaAstăzi, 28 mai 2016, fundașul Rareș Oprea împlinește frumoasa vârstă de 18 de ani, ocazie cu care Dunărea Bătrână, în numele tuturor suporterilor “oțelari”, ține să-i ureze un călduros “La mulți ani”.

Rareș Iustin Oprea evoluează ca fundaș în banda dreaptă și s-a făcut remarcat mai întâi la Centrul de Copii și Juniori al Oțelului, acolo unde a fost și căpitan la diferite grupe de vârstă. A debutat la seniorii Oțelului pe 27 februarie 2016, când a intrat titular în meciul din deplasare cu Sport Club Bacău. A intrat pe teren de 6 ori în Liga a II-a, de fiecare dată din postura de titular, fiind și integralist cu 540 de minute pe terenul de joc. Din păcate, falimentul echipei noastre iubite le-a oprit ascensiunea, lui și colegilor săi, deocamdată.   
Rareș Iustin Oprea, fiul legendei oțelare Dănuț Oprea, a fost unul dintre jucătorii care a participat la Cupa “Suporter Club Oțelul Galati”, pe care a câștigat-o alături de colegii săi, trofeul donându-l noului club S.C.O.G., pentru ca aceasta să fie prima cupă a noului club!

Login sau crează cont pentru a comenta              |