Rares OpreaRares OpreaAstăzi, 28 mai 2016, fundașul Rareș Oprea împlinește frumoasa vârstă de 18 de ani, ocazie cu care Dunărea Bătrână, în numele tuturor suporterilor “oțelari”, ține să-i ureze un călduros “La mulți ani”.

Rareș Iustin Oprea evoluează ca fundaș în banda dreaptă și s-a făcut remarcat mai întâi la Centrul de Copii și Juniori al Oțelului, acolo unde a fost și căpitan la diferite grupe de vârstă. A debutat la seniorii Oțelului pe 27 februarie 2016, când a intrat titular în meciul din deplasare cu Sport Club Bacău. A intrat pe teren de 6 ori în Liga a II-a, de fiecare dată din postura de titular, fiind și integralist cu 540 de minute pe terenul de joc. Din păcate, falimentul echipei noastre iubite le-a oprit ascensiunea, lui și colegilor săi, deocamdată.   
Rareș Iustin Oprea, fiul legendei oțelare Dănuț Oprea, a fost unul dintre jucătorii care a participat la Cupa “Suporter Club Oțelul Galati”, pe care a câștigat-o alături de colegii săi, trofeul donându-l noului club S.C.O.G., pentru ca aceasta să fie prima cupă a noului club!