STIRI Liga I “Am depus actele la Judecătorie, avem termen pe 22 iunie”

Sorin HaragaSorin HaragaPrezent în studioul emisiunii radio Lider Sportiv, preşedintele Suporter Club Oțelul Galați, Sorin Haraga, a vorbit despre situația la zi a celui mai recent club din fotbalul gălățean:

”În momentul de față suntem în etapa în care am depus actele la Judecătorie, avem termen pe 22 iunie, după care va trebui să depunem alte acte la ANAF pentru obținerea CIF-ului (Codul de Înregistrate Fiscală), apoi ne vom înscrie la Ministerul Tineretului și Sportului pentru obținerea certificatului de Identitate Sportivă. Apoi, vor urma pași importanți pentru formarea lotului, după care ne vom concentra pe zona de Centru de Copii și Juniori, încercăm să păstrăm toate grupele de juniori”, a spus Sorin Haraga.
Legenda roș-alb-albastră a mai spus la Lider Sportiv că s-a alăturat proiectului suporterilor la propunerea unei alte legende: ”Am fost invitat alături de suporteri, la propunerea lui Stelian Bordieanu şi mi s-a părut un proiect interesant. Clubul Oțelul, fiind în procedură de faliment, ne trebuie o echipă care să fie continuatoarea, cel puțin morală. Este un proiect viabil, de viitor în fotbal.”

www.sportgalati.com

Login sau crează cont pentru a comenta              |