Andrei RusuAndrei RusuFost manager al FC Oțelul Galaţi în vremuri de tristă amintire, Andrei Rusu, a vorbit la emisiunea de radio Lider Sportiv despre inițiativa suporterilor de a reînvia spiritul roș-alb-albastru:

”Suporter Club Oțelul Galați este o idee foarte bună, ce trebuia să se facă de unul-doi ani încoace. Dar, nu știu, nu îmi pot da cu părerea, este foarte greu. Nu știu ce se întâmplă în fotbalul românesc, dispar echipele de tradiție.”

În aceeași intervenție de la Lider Sportiv, Andrei Rusu a mai spus că echipa suporterilor are nevoie în primul rand de finanțare: ”Inițiativa suporterilor este foarte bună, dar fotbalul fără bani este foarte greu. Ei, suporterii, trebuie să se întrebe: avem puterea să menținem această echipă într-o ligă a II-a, a III-a, nu contează care? Suporterii trebuie să se întrebe cum vor face rost de finanțare ca să supraviețuiască. În ziua de azi este foarte greu, mai ales în România, nu s-au găsit soluții până acum, pe mai departe va fi şi mai greu!”, a încheiat Andrei Rusu.

www.sportgalati.com