STIRI Liga I “În momentul de față așteptăm data de 19 iulie”

Sorin HaragaSorin HaragaLa emisiunea de radio Lider Sportiv, unul dintre oamenii din conducerea Suporter Club Oțelul Galați, Sorin Haraga, a vorbit despre situația la zi de la echipa suporterilor:

”La termenul din 22 iunie, de la Judecătoria Galați, pentru a ne constitui în persoană juridică, am primit amânare până la data de 19 iulie, ca motiv: lipsa dovezii de plată a taxei de timbru, acea taxă judiciară care trebuia plătită. Ea a fost la dosar, juristul a spus că a fost depusă la dosar, dar în instanță s-a rătăcit. Nu știu cine sunt vinovații, e greu de precizat.”

Legenda roș-alb-albastră a mai spus la Lider Sportiv că așteaptă ca la termenul din 19 iulie echipa să capete personalitate juridică: ”În momentul de față așteptăm data de 19 iulie, când avem programat un nou termen la cererea de acordare a personalității juridice. Juristul ne-a asigurat că nu va fi o nouă amânare, dar asigurări am avut și înainte. Dacă la termenul din 19 vom avea parte de o nouă amânare, undeva prin luna august, atunci este posibil ca proiectul să cadă din fașă, ca să zic așa. Vor fi probleme cu înscrierea echipelor la AJF Galați sau la FRF. Noi încercăm să înscriem echipele de juniori A și B la FRF, sperăm ca la termenul din 19 iulie să nu mai fie probleme. Nu ar fi târziu 19 iulie, mai durează câteva zile, 10-12, până se legiferează actele, iar apoi vom începe procedurile de înscriere. Eu sunt optimist, dar, există acest dar...”, a spus Sorin Haraga.

www.sportgalati.com

Login sau crează cont pentru a comenta              |