STIRI Liga I ”S-a făcut o mare greșeală când Oțelul s-a rupt de Combinat”

Otelul a supravietuit zeci de ani, cat a fost sub tutela CombinatuluiOtelul a supravietuit zeci de ani, cat a fost sub tutela CombinatuluiCristi Munteanu, fostul jucător de legendă al Oțelului, a spus la Divizia Locală, de la Digi 24 Galați, că a fost o mare greșeală ruperea echipei-fanion a orașului de Combinatul Siderurgic:

”Adamescu nu a fost niciodată la un meci al Oțelului! Se spunea că urmărea meciurile la TV după care își dădea cu părerea. Nu știu de ce a luat echipa. S-a făcut o mare greșeală când echipa s-a rupt de Combinat. Domnul Borș mi-a spus că a fost o mare greșeală că echipa s-a rupt de Combinat, aia a fost greșeala majoră care a dus la distrugerea clubului”,  a spus Cristi Munteanu.

”Oțelul adevărat nu este deocamdatǎ nici Suporter Club Oțelul Galați, nici FC Oțelul 1964 Galați. Oțelul adevărat este cel care are trofeele, palmaresul. Noi la FC Oțelul 1964 încercăm să facem ceva pentru copiii din oraș, ca ei să aibă de unde să aleagă: la Florin Cernat și Cristi Munteanu sau la Suporter Club.”

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 alfar » 25-07-2016 18:01

''Dan Adamescu a preluat Oţelul Galaţi în septembrie 2012. Echipa de fotbal câştigase titlul de campioană în 2011, participase în grupele Ligii Campionilor şi încasase 20 de milioane de euro de la UEFA''.sursa evz.ro, articol scris de ionut muresan si roland catalin pena, 09 martie 2016.
cititi un articol scris in ziua de joi, 29 septembrie 2011:Articol de — Andrei Crăiţoiu

"Combinatul a decis ca din 2012 să nu mai susţină financiar campioana, care pierde astfel aproape jumătate din buget


Eşecurile pe linie din Liga 1 şi din Champions League nu sînt singura problemă a campionilor. Ieri, directorul ArcelorMittal Galaţi, Thierry Le Gall, a declarat că viitorul clubului de fotbal nu o să mai fie legat sub nici o formă de Combinatul Siderurgic! Le Gall a adăugat că nu există nici un investitor care să-şi fi manifestat interesul pentru preluarea echipei. "Nu vreau să fac comentarii legate de Oţelul, dar reconfirm că viitorul acestui club nu este alături de ArcelorMittal, noi fiind acum singurul sponsor. Invităm investitorii care au dorinţa să aibă o relaţie pe termen lung cu Oţelul să preia conducerea clubului", a declarat şeful Combinatului în cotidianul local Viaţa liberă.
Borş n-are chef, Stan nu răspunde
Contactat telefonic, Ionel Borş, preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului de la malul Dunării, a refuzat dialogul: "Nu am chef să vorbesc cu nimeni, am treabă", închizînd apoi telefonul. Nici directorul general Marius Stan nu a fost de găsit.

Surse autorizate susţin că ArcelorMittal oferea 2,5 milioane de euro pe an calendaristic, actualul contract de sponsorizare urmînd a expira pe 31 decembrie 2011. Această sumă reprezintă circa 40 la sută din bugetul stagional al moldovenilor.
3,5 milioane de euro va încasa Oţelul din drepturile TV pe sezonul 2011-2012. La această sumă se adaugă 500.000 de euro din partea Primăriei Galaţi, plus alte sume mai mici din partea unor sponsori secundari.sursa, gsp.ro".

cine minte? OTELUL a renuntat la combinat sau invers? apropo de supararea lui bors :sad: :-?
+3

alfar

  •  
  •  

#2 alfar » 25-07-2016 18:49

acum se vrea o renastere, poate va reusii, poate nu. dar daca se pleaca din start cu istorii si povesti inventate si mincinoase sigur NU.

alfar

  •  
  •  

#3 Damian » 27-07-2016 08:51

Sa fie clar tututor...Combinatul nu a mai vrut sa aiba de-a face cu Otelul. Nu Otelul a rupt cordonul ombilical de Combinat ci Combinatul. Cristi Munteanu sa-si vada de scaietii lui, nu sa incerce sa prosteasca suporterii.
+1

Damian

  •  
  •  

#4 alfar » 27-07-2016 16:54

concluzia e clara dar ramine o intrebare majora...DE CE COMBINATUL S-A RUPT DE OTELUL? echipa avea atitea milioane euro in cont, titlu de campioana, participanta in CL, se putea face orice performanta cu sigla combinatului pe piept CU ATITEA BANI. eu cred ca raspunsul e la cei 6 actionari, directori din combinat, ionel bors presedintele consiliului de administratie de atunci si m.stan, director general. ei stiu pre bine de ce...poate ne spun si noua. asta pentru ca OTELUL ne pasa, inclusiv istoria prabusirii. unii o sa zica, ce a fost a fost. nu, a fost ceva prea bun si frumos pentru galateni si niste creiere umane au distrus totul. de ce, si cine sint astia? e o intrebare la care trebuie raspuns....nu ma revoltam daca nu observ cu durere ca deja sint personaje care "nici usturoi n-au mincat, nici gura nu le miroase", personaje care vor sa schimbe adevarul, pe ideea ca timpul a trecut si s-a uitat, si pot fi iar in prin plan....vinovatii trebuie stiuti si SA TACA...... atit macar.
+1

alfar

  •  
  •  

#5 Tudor » 27-07-2016 18:30

Asa e alfar, eu am mai spus pe aici ca nu se leaga nimeni de combinat, dar mi-au sarit in cap unii. Cum imi permit eu sa ma leg de jegurile din combinat, ca ei facut multe pentru oras. Atat de multe, incat au dat afara mii de galateni si ne-au lasat intr-un moment crucial. Au mai donat si ei un pat pentru spital, in rest nimic.

Tudor

Login sau crează cont pentru a comenta              |