Cavalerii Dunării Bătrâne au revenitCavalerii Dunării Bătrâne au revenitLa 10 ani şi fix o lună de la apariţia primului număr si la ceva mai mult de 7 luni de inactivitate Dunărea Bătrână revine!

După cum bine se ştie, redacţia Dunării Bătrâne a ales să sprijine toate eforturile către punerea pe picioare a proiectului SC Oţelul Galaţi încă de anul trecut, acelaşi lucru făcându-l toate grupurile de suporteri care s-au raliat demersului. A fost nevoie de o implicare suplimentară şi de comutarea tuturor eforturilor în direcţia nou aleasă. Prin urmare Dunărea Bătrână a trecut în conservare.

Acum când proiectul SCOG este pus pe picioare şi lucrurile au prins contur a venit momentul să revenim şi noi acolo unde ne este locul. Dunărea Bătrână a fost mereu vocea suporterilor. Neafiliaţi niciunei grupări distincte, fără afinităţi în ceea ce priveşte conducerea şi administraţia clubului, am căutat mereu să rămânem obiectivi şi să promovăm binele Oţelului. Foarte mulţi ne-au apreciat, mulţi au fost şi cei care ne-au criticat. Am trecut prin multe momente de bucurie alături de ceilalţi suporteri la fel cum am trăit şi tristeţi greu de imaginat. În tot acest drum am căutat să fim fideli principiilor care ne-au ghidat.

Pentru că ne dorim să readucem în prim plan vocea suporterilor, pentru a reumple vidul creat anul trecut, promiţând să fim la fel de implicaţi, la fel de imparţiali, indiferent pe cine supărăm, începând de astăzi, 23.03.2017, Dunărea Bătrână îşi reia activitatea. Deşi susţinem în continuare proiectul SCOG promitem să aducem în discuţie nu numai aspectele pozitive, ci şi pe cele mai puţin plăcute din viaţa clubului, totul cu scopul îmbunătăţirii performanţelor.

Este un nou început pentru noi, într-o formulă restrânsă momentan, prin urmare va fi greu să atingem acelaşi nivel încă din start. Însă cu timpul cu siguranţă vom face tot posibilul pentru a reveni la acelaşi stadiu din vremurile bune. Nu rămâne decât să sperăm ca veţi fi alături de noi şi să lansăm îndemnul „Să înceapă treaba!".