STIRI Liga I AVANCRONICĂ: UNIREA BRANIŞTEA – SC OŢELUL GALAŢI
Bucurie în ploaieBucurie în ploaieDrumul spre barajul de accedere în Liga a 3a duce Oţelul la Braniştea chiar în ajunul Învierii.

Cu punctaj maxim după 18 etape, golaveraj +125 şi 15 puncte faţă de echipa de pe locul 2, oţelarii se deplasează cu gândul la o victorie care să le confirme statutul de campioană absolută a Ligii a 4a.

Adversarii de la Unirea Braniştea ocupă locul 7, cu 29 de puncte acumulate în 18 partide. Confruntarea din turul campionatului, câştigată cu 9-0 de jucătorii antrenaţi de Stelian Bordieanu, s-a disputat pe o vreme urâtă, ploaia fiind completată de temperatura scăzută şi de vântul tăios. Cu toate acestea, cei prezenţi au asistat la un regal fotbalistic, Pavel, I.Codreanu şi mai ales R.Codreanu înscriind goluri spectaculoase din afara careului.
Există, aşadar, premisele pentru un nou meci care să încânte spectatorii. Ar fi de dorit ca şi suporterii oţelari să fie prezenţi în număr cât mai mare, localitatea gălăţeană fiind la numai câţiva kilometri de oraş iar vremea anunţându-se destul de bună.
Partida va fi condusă de o brigadă formată din Constantinescu Ionuţ, la centru, Gîţă Daniel marius şi Trandafir Adrian Sorin la tuşe în timp ce observatorul de joc va fi Seferi George.
Stelian Bordieanu ar putea trimite următorul 11 pe teren: Măstăcan – Ciurea, Ilie, R. Codreanu, Radu – Dajbog, Tudosă, I.Codreanu, Perju, Bahnaşu – Frunză
Vom juca pe un teren acceptabil pentru nivelul Ligii a 4-a. Lotul, în mare parte, este valid, cu excepţia lui Postelnicu, acesta acuzând anumite probleme musculare. Noi suntem într-o continuitate ca rezultate şi un joc constant bun. La jocul de sâmbătă, cu Braniştea, în primul rând ne dorim Victoria, pentru că aşa ne-am obişnuit în ultimul timp şi sperăm ca la acest joc să nu ieşim cu jucători accidentaţi.Sorin Haraga - Manager Sportiv SC Oţelul Galaţi 
Login sau crează cont pentru a comenta              |