Oţelarii auprofitat de starea gazonuluiOţelarii auprofitat de starea gazonuluiACS Lascăr Schela – SC Oţelul Galaţi 0-8(0-5)

Oţelul a debutat cu dreptul şi în Cupa României la fotbal.
Calificată direct în turul 2 la nivel de judeţ, echipa antrenată de Stelian Bordieanu s-a deplasat la Schela pentru confruntarea cu gazdele de la ASC Lascăr Schela. Pe un gazon foarte bun, cel mai bun pe care au jucat oţelarii sezonul acesta, demn chiar de primele două ligi de fotbal ale României, oaspeţii au câştigat fără mari probleme, diferenţa dintre liderul autoritar al Ligii a 4a şi penultima clasată a Ligii a Va fiind prea mare.
Pavel a deschis scorul după ce a scăpat singur cu portarul, a fost blocat în primă fază dar a revenit şi a trimis în poarta goală.
Laurenţiu Radu a majorat scorul după un tipar asemănător, acesta trimiţând plasat, pe lângă portarul ieşit în întâmpinare la marginea creului de 16 metri.
Scorul a devenit 0-3 după ce Ţâmpău i-a pasat în faţa porţii lui Pavel iar acesta a pus latul.
Tot Pavel a marcat şi golul de 0-4, după o pasă venită de la Dajbog şi un şut plasat de la 17 metri.
Scorul pauzei, 0-5, a fost stabilit de tânărul Robert Gheorghe care a trimis simplu, din careul mic, în urma unui corner de pe partea stângă.
Partea secundă s-a desfăşurat după aceleaşi coordonate, oţelarii reuşind alte 3 goluri până la final.
Pavel a marcat golurile sale cu numerele 4 şi 5 în urma a două acţiuni aproape identice, cu centrare de la Nuţu Ţâmpău si finalizare simplă din suprafaţa de protecţie a portarului.
Scorul final, 0-8, a fost stabilit de Iulian Năpârlică, acesta înscriind în ultimele minute după un un-doi cu Ţâmpău şi un şut din apropiere.
Pentru roş-alb-albaştri urmează o deplasare care se anunţă destul de dificilă, la Slobozia Conachi, pentru meciul din etapa cu numărul 21 a Ligii a 4a Galaţene, împotriva ocupantei locului 5, Zimbrul.
Oţelul – Tofan – Radu, R.Codreanu, Scutaru, Manău – Ţâmpău, Dajbog, Ilie(cpt), Perju, R.Gheorghe - Pavel