image image image image image image
MATEMATICA NU MINTE: SUNTEM CAMPIONI! Duminică, 23 Aprilie 2017 21:10 SC Oţelul Galaţi - Muncitorul Ghidigeni 10-0(7-0) Oţelul avea de indeplinit o ultimă formalitate în partida cu Muncitorul Ghidigeni pentru a devein şi mathematic ceea ce demonstrase deja că este, campioana Ligii a 4a a judeţului Galaţi.
CRONICĂ DIN CORCODUŞ Duminică, 16 Aprilie 2017 19:56 Unirea Braniştea – Oţelul Galaţi 1-3(0-1) Cu numai câteva ore înainte ca românii să meargă la biserică pentru a lua lumină, Oţelul a mers la Braniştea pentru a lua 3 puncte, necesare păstrării recordului de victorii pe...
AVANCRONICĂ: UNIREA BRANIŞTEA – SC OŢELUL GALAŢI Vineri, 14 Aprilie 2017 22:02 Drumul spre barajul de accedere în Liga a 3a duce Oţelul la Braniştea chiar în ajunul Învierii.
INVINCIBILII Duminică, 09 Aprilie 2017 14:29 SC Oţelul Galaţi – Avântul Vânători 8-1(2-1) Derbiul clasamentului Ligii a IV-a gălăţene a adus faţă în faţă ocupantele locurilor 1, Oţelul, şi 2, Avântul Vânători, într-o friguroasă sâmbătă de aprilie.
ŞEDINŢA ADUNĂRII GENERALE A MEMBRILOR COTIZANŢI Sâmbătă, 08 Aprilie 2017 22:10 Astăzi, 08.04.2017, a avut loc Adunarea Generală a Membrilor Cotizanţi ai ASC Oţelul Galaţi.
DERBY DE CLASAMENT - SC Oțelul Galați - Avântul Vânători Vineri, 07 Aprilie 2017 22:19 Etapa a 18-a a Ligii a 4-a gălățene propune derbiul dintre liderul autoritar, SC Oțelul, și ocupanta locului secund, cu 12 puncte mai puțin în clasament, Avântul Vânători.
             

Zi de naştere

ROMANIA Adrian CODREANU
Adrian CODREANU

implineste varsta de 20 de ani, peste 22 zile,
pe data de 16 mai 2017 (N: 16 05 1997)

File de poveste

07.09.1988 / Oțelul - Juve 1-0

50 de legende / Nae Burcea

15.05.2011 / Oțelul - Poli 2-1

7 septembrie 1988, ziua în care Oţelul debuta într-o competiţie europeană, în Cupa UEFA, chiar cu Juventus Torino ...

Nae Burcea, considerat de mulţi poate cel mai tehnic jucător şi poate cel mai mare fotbalist din istoria Oţelului ...

15 mai e ziua în care am atins cerul, ziua în care Oțelul a fost cea mai bună echipă din lume pentru noi ...

Citeste mai mult

Citeste mai mult

Citeste mai mult

Editare by DucuFC Oţelul Galaţi a căzut 3 poziţii, de pe locul 386 până pe 389, în clasamentul pe luna februarie 2013 al Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS), având în continuare 64 de puncte şi fiind la egalitate cu Cagliari, Atalanta Bergamo (ambele Italia), FH Hafnafjörður (Islanda), MyPa Anjalankoski (Finlanda), San Jose Oruro (Bolivia), FC Crusaders (Irlanda de Nord) şi Tampines Rovers (Singapore).

Costin MalesOţelul Galaţi – Dinamo Bucureşti 2-0 (0-0)
Prima zi de septembrie a anului 1993 va râmâne întipărită în memoria suporterilor gălăţeni pentru totdeauna. În acea zi Oţelul reuşea, pentru prima dată de la înfiinţare, să învingă echipa Ministerului de Interne - Dinamo Bucureşti.

Cupa Romaniei - visul otelarilorAntrenorul Oţelului, Petre Grigoraş, a afirmat la prima declaraţie din noua postură oficială că îşi doreşte să ajungă în finala Cupei României, deşi a precizat că nu va fi o dramă dacă echipa sa nu va reuşi să câştige şi trofeul. Tehnicianul a declarat că nu se pune problema ca formaţia de la Dunăre să retrogradeze, chiar dacă jocul cu CFR nu a fost la de bun ca cel cu Petrolul.

Petre Grigoras a semnat cu OtelulAşa cum declarase încă după victoria Oţelului de ieri, antrenorul Petre Grigoraş a semnat în sfârşit contractul cu echipa noastră. El ar urma să stea la Galaţi cel puţin un an şi jumătate conform înţelegerii, cu opţiune de prelungire în vara lui 2014.

Revine Petre GrigorasFC Oţelul Galaţi a învins în fieful celor de la CFR Cluj, scor 0-1, prin golul marcat de Gabriel Paraschiv, spărgând astfel ghinionul avut în partida contra celor de la Petrolul Ploieşti, meci pierdut cu acelaşi scor, 0-1, dar pe teren propriu. Petre Grigoraş, fostul şi viitorul antrenor al „roş-alb-albaştrilor” a reconfirmat cu această ocazie revenirea sa în sânul echipei, cel mai probabil luni urmând a fi repus în „drepturi”. Ioan Balaur, antrenorul secund ce a asigurat interimatul acestor două etape cu ocazia incertitudinii situaţiei lui “Grig”, a arogat, modest, toate meritele victoriei contra ardelenilor celui din urmă.

Mai multe articole..

Autentificare

Donatii


Dacă doriţi să sprijiniţi Dunărea Bătrână puteţi contribui apăsând butonul "Donate"

Galerie video

Chat

Sugestii

Comunitati

Sondaj

V-ati dori ca suporterii sa refaca Otelul de la zero?

Editoriale

Urmăreşte-ne

     

Vizitatori online

Now online:
  • 3 guests
Total members: 2034

Facebook