Eroare
  • JFTP::write: Bad response
image image image image image image
Prima înfrângere și șah-mat la antrenor Luni, 23 Octombrie 2017 20:35 CSM Roman – SC Oţelul Galaţi 2-1(1-0) Al 9-lea meci disputat de Oțelul în acest sezon a reprezentat și prima înfrângere.
Victorie clară la Valea Mărului Duminică, 08 Octombrie 2017 16:38 Avântul Valea Mărului – SC Oţelul Galaţi 1-4(1-2) Oţelul a revenit pe primul loc în clasament după ce a profitat de pasul greşit al celor de la Hărman şi a câştigat cu 4-1, în deplasare, la Valea...
Doar remiză la Darabani Sâmbătă, 23 Septembrie 2017 19:39 Sănătatea Darabani – SC Oţelul Galaţi 1-1(0-0) Oţelul nu a obţinut decât un punct în deplasarea de la Darabani, deşi pornea ca favorită, coborând astfel pe locul 3, după 5 etape disputate.
Oţelul învinge, dar nu convinge Duminică, 17 Septembrie 2017 10:25 SC Oţelul Galaţi – Bucovina Rădăuţi 2-0(1-0) Oţelul şi-a recuperate palmaresul şi trofeele!
Remiză norocoasă la Focşani Sâmbătă, 09 Septembrie 2017 18:17 CSM Focşani - SC Oţelul Galaţi 1-1(1-0) Oţelul a obţinut doar o remiză, în deplasare la CSM Focşani, într-o partidă contând pentru etapa a 3-a a Ligii a 3-a.
OŢELUL - LIDER CU PUNCTAJ MAXIM Duminică, 03 Septembrie 2017 10:18 Oţelul a debutat cu dreptul în Liga a 3-a, înregistrând două victorii în primele două partide ale sezonului, ambele pe teren propriu.Rezultatele plasează SCOG pe primul loc al seriei dar trebuie să ţinem cont şi de calitatea scăzută a celor 2 adversari.
             

Zi de naştere

ROMANIA Viorel LEPĂDATU
Viorel  LEPĂDATU

implineste varsta de 20 de ani, peste 22 zile,
pe data de 16 iulie 2018 (N: 16 07 1998)

File de poveste

07.09.1988 / Oțelul - Juve 1-0

50 de legende / Nae Burcea

15.05.2011 / Oțelul - Poli 2-1

7 septembrie 1988, ziua în care Oţelul debuta într-o competiţie europeană, în Cupa UEFA, chiar cu Juventus Torino ...

Nae Burcea, considerat de mulţi poate cel mai tehnic jucător şi poate cel mai mare fotbalist din istoria Oţelului ...

15 mai e ziua în care am atins cerul, ziua în care Oțelul a fost cea mai bună echipă din lume pentru noi ...

Citeste mai mult

Citeste mai mult

Citeste mai mult

Costin CureleaOţelul l-a pierdut se pare definitiv pe Costin Curelea, dar înfrângerea conducerii administrative a fost imediat ascunsă sub preş. Ultima oară când auzisem de fostul atacant al Sportului, care s-a pregătit alături de echipa noastră în Spania, acesta urma să primească o decizie de la TAS, care sa-l lase liber de contract, pentru a se putea transfera la Galaţi. Din acel moment linişte totală în cazul Curelea, jucător care şi marcase pentru Oţelul, într-un amical cu Atletico Paranaense.

FOTO Marian BrailescuSite-ul oficial al clubului Oţelul anunţă că jucătorii și antrenorii FC Oțelul Galați se vor afla vineri, 8 Martie, începând cu ora 14.00 la galeriile Real din Galați pentru a le felicita pe doamnele și domnișoarele din oraș de Ziua Femeii.

FOTO Marian BrailescuÎn organigrama clubului de fotbal a mai apărut o funcţie şi anume aceea de director executiv, la cererea acţionarului principal al echipei - The Nova Group. Remus Pascu, din partea TNG, va ocupa noua funcţie de la FC Oţelul Galaţi SA.

FOTO Marian BrailescuOţelul şi-a recuperat punctele pierdute cu Petrolul, la Cluj, câştigând cu 1-0 în faţa CFR-ului, chiar dacă nu a mai practicat acelaşi joc ofensiv din meciul cu ploieştenii.

Alexandru ZahariaOţelul joacă duminică, de la ora 18.00, pe propriul teren cu Pandurii Târgu-Jiu, iar staff-ul tehnic întâmpină în continuare ceva probleme de lot.

Mai multe articole..

Autentificare

Donatii


Dacă doriţi să sprijiniţi Dunărea Bătrână puteţi contribui apăsând butonul "Donate"

Galerie video

Chat

Sugestii

Comunitati

Sondaj

V-ati dori ca suporterii sa refaca Otelul de la zero?

Editoriale

Urmăreşte-ne

     

Vizitatori online

Now online:
  • 9 guests
Total members: 2075

Facebook