STIRI Stadion “Am văzut reacția suporterilor și încercăm să jucăm pe stadionul Dunărea”

Cristi MunteanuCristi MunteanuCristian Munteanu, managerul sportiv al FC Oțelul Galaţi, a oferit lămuriri în privința stadionului pe care gruparea gălățeană își va disputa jocurile de pe teren propriu. După ce a fost intens dezbătut subiectul la Lider Sportiv, de pe ProFM LiderFM, alături de Cristi Munteanu și Cătălin Tofan (președintele Fundației Sportul Gălățean), iar ca primă variantă fusese ales stadionul din Brăila, managerul sportiv al Oțelului a anunțat că Stadionul Dunărea e unica soluție.


“Am văzut reacția suporterilor și am ajuns la concluzia că pentru ei e cel mai bine să încercăm să jucăm pe stadionul Dunărea, dar cu o condiție clară, nu mai răspund de rezultatele echipei, pentru că situația gazonului este precară. Am vorbit cu Cătălin Tofan (n.r. președintele Fundației Sportul Gălățean) și luni va veni o comisie a FRF să decidă dacă stadionul poate fi omologat. Dacă nu se va putea, atunci cred că vom închide clubul, pentru că mai bine îl închidem decât să mergem să jucăm la Brăila. Eu, împreună cu staff-ul tehnic, decisesem din punct de vedere sportiv că ar fi fost mai bun terenul de la Liești sau de la Brăila să ne disputăm jocurile de acasă, dar după cum s-a văzut, suporterii doresc să rămânem în Galați cu orice preț”, a spus Munteanu.

Cristi Munteanu este cel care a reușit până acum să o țină pe Oțelul în Galați în turul de campionat, chiar pe stadionul al cărui nume îl poartă, după ce se anunțase că echipa va evolua la Slobozia jocurile de pe teren propriu.
“Să nu uite lumea că eu am fost cel care m-am umilit pentru ca Oțelul să joace tot turul de campionat acasă pe propria arenă. Dacă nu eram eu, echipa ar fi rezistat două-trei etape, cât să joace meciurile de acasă la Slobozia. Acum m-am zbătut foarte mult să găsesc soluții, fie că a fost vorba de Constanța, Brăila sau Liești. Prima variantă a fost oricum pentru noi stadionul Dunărea, nu suntem absurzi, și noi vrem să jucăm în Galați, doar că starea gazonului nu ne avantajează deloc pe noi ca echipă. Am înțeles doleanța suporterilor, dar nu vreau să mi se asocieze numele cu jocuri politice, așa cum s-a insinuat pe la unele comentarii, pentru că eu fac fotbal, nu politică. Habar n-am cine sunt contracandidații lui Marius Stan, nu mă interesează și nici nu mă aliez cu nimeni. Nici măcar nu am drept de vot în Galați. Dacă nu eram eu la club, Oțelul nu mai exista acum. Vreau ca lumea să înțeleagă situația așa cum e și știu că suporterii gălățeni au o inimă mare și susțin echipa în orice condiții!”, a completat Babicu.

Așadar, luni se va hotărâ dacă Oțelul va putea juca meciurile de pe teren propriu pe stadionul Dunărea, în urma vizitei efectuate de comisia Federației. După cum a afirmat la Lider Sportiv, Cătălin Tofan, președintele Fundației Sportul Gălățean, Oțelul este primită să joace cu titlu gratuit pe stadionul Dunărea, pe care își mai dispută jocurile de acasă și formația din eșalonul al treilea, Metalosport.

Comentarii   
 •  
 •  

#1 Remus » 08-11-2015 18:41

Dar pana acum in ce fel ai raspuns de rezultatele echipei?

In orice caz, problema principala ar fi fost sa jucam la Braila...chiar nu avem si noi mandria noastra acolo? Daca nu se poate pe Dunarea atunci Liesti sau oriunde dar nu la Braila..

Remus

 •  
 •  

#2 giu » 08-11-2015 22:04

Liestiu era varianta cea mai buna ! De ce a picat?

giu

 •  
 •  

#3 Dregan » 08-11-2015 22:32

Citez pe giu:
Liestiu era varianta cea mai buna ! De ce a picat?

Pentru omologare la Liga a II-a e nevoie de un stadion cu cel putin 1500 de locuri (probabil pe scaune). Stadionul din Liesti nu are o asemenea capacitate (si nu are niciun scaun). Aceeasi problema a fost in vara la Ancora.
Cea mai buna varianta pentru Otelul Galati ramane orasul Galati... Asa e corect fata de suporterii care au ajutat ca echipa asta sa ramana in viata: sa joace in Galati!
+3

Dregan

 •  
 •  

#4 Krebss1964 » 08-11-2015 23:41

A, pai aici un mare "merit" il are si primarele in functiune, care este alaturi de sportul galatean pana la moarte. Cum intri in Noul Galati, observi deja Noii investitori care au facut Noi locuri de munca. Faci un mic popas si te opresti la Noul complex comercial unde te delectezi cu un film bun la Noul multiplex. Apoi te duci pe Noul stadion unde savurezi un frumos meci de fotbal disputat intre Mortii Dunarea Galati cu Neinmmormantatii Otelul Galati. :cry: Rau am ajuns. Vina noastra? Faptul ca nu avem putin sange de sarb sau de turc sa le luam gatul vinovatilor. Asta merita.

Krebss1964

 •  
 •  

#5 DanielT » 09-11-2015 05:41

Citez pe Dregan:
Citez pe giu:
Liestiu era varianta cea mai buna ! De ce a picat?

Pentru omologare la Liga a II-a e nevoie de un stadion cu cel putin 1500 de locuri (probabil pe scaune). Stadionul din Liesti nu are o asemenea capacitate (si nu are niciun scaun). Aceeasi problema a fost in vara la Ancora.
Cea mai buna varianta pentru Otelul Galati ramane orasul Galati... Asa e corect fata de suporterii care au ajutat ca echipa asta sa ramana in viata: sa joace in Galati!

Pentru omolagarea unui stadion de Liga a 2-a capacitatea trebuie sa fie de minim 1500 de locuri dintre care minim 500 de locuri trebuie sa fie pe scaune.

DanielT

 •  
 •  

#6 eddynho » 09-11-2015 07:46

Salut decizia lui Cristi Munteanu,ma bucur ca si noi,cei care am pus bani pentru deplasari,apa etc suntem luati in seama...Acum sinceri sa fim,oricum nu raspunde nimeni de rezultate,nimeni nu mai e absurd sa acuze pe cineva in afara de jucatori si antrenor in unele momente,astia suntem si astia defilam,important e sa supravietuim.O a2 chestie ar fi ca... si cu teren bun cum este pe Otelul ai nostri tot nu defilau si nu jucau cine stie ce,tot nu leaga mai mult de 4 pase,bubuie mingea din aparare in multe momente,foarte rar isi aduc aminte cum se suteaza la poarta (si bine),nu stiu sa plece pe contraatac,nu stiu sa stea prea bine in teren in multe momente (excluzand probabil ultimele 2 meciuri in care cat de cat a fost mai bine,mai ales cu ceahlaul).O a3 chestie ar fi ca...chiar daca ai nostri ar avea dificultati in exprimare pe teren din cauza acestuia,adversarii se vor lovi poate de aceeasi problema,oricare ar fi ei.O a4 chestie ar fi ca usor usor,in pauza de iarna poate se reuseste cat de cat refacerea gazonului intr un fel sau altul,altfel incat sa fie mai practicabil daca nu se poate foarte bun
+2

eddynho

Login sau crează cont pentru a comenta              |