STIRI Amicale

Otelul (rosu) - Sporting Liesti (galben)Echipa de Juniori A a Oţelului, cea care ne-ar putea reprezenta la nivelul Ligii a II-a, a încheiat astăzi la egalitate, scor 1-1, meciul amical cu echipa Sporting Lieşti. Cadeţii oţelari s-au prezentat nesperat de bine în faţa echipei din cel de-al treilea eşalon al fotbalului românesc. Partida de verificare s-a disputat pe Stadionul “Siderurgistul”.

Samoel Cojoc & comp. s-au mutat la TulceaCinci dintre cei mai valoroşi “oţelari” au ajuns la Delta Dobrogea Tulcea, în Liga a III-a, acolo unde îi mai regăsim pe fostul manager sportiv Cristian Munteanu, dar şi pe antrenorul Daniel Florea sau preparatorul fizic, Ionel Tămăşanu. Astfel, Samoel Cojoc, Lucian Asanache, Cosmin Stoian, Ionuţ Miron şi Daniel Dajbog fac parte din lotul pregătit de Tibor Selymes şi el fost tehnician la Oţelul recent!

Stadionul SiderurgistulStaff-ul tehnic al FC Oțelul Galați a definitivat lista meciurilor amicale pe care formația noastră le va disputa înainte de reluarea sezonului competițional. Iată programul complet al partidelor de verificare:

Meci amicalDin cauza problemelor financiare, Oțelul nu va putea să plece într-un cantonament în afara oraşului, însă gruparea gălățeană se va pregăti pe plan local, în Galați. În perioada de pregătire din iarnă Oțelul vrea să dispute șase meciuri de verificare. Despre adversarii din amicale și programul de pregătire a vorbit antrenorul secund Sorin Haraga, la Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM:

Cristi Munteanu (FOTO Marian Brailescu)Managerul sportiv al Oțelului, Cristi Munteanu, a vorbit la Lider Sportiv 68, de la ProFM LiderFM, despre rezultatele din meciurile amicale. Conducătorul Oțelului speră ca jucătorii să se comporte la fel de bine şi în partidele oficiale din Liga a II-a.

Viorel Tanase (FOTO Marian Brailescu)Legenda roș-alb-albastră, Viorel Tănase, acum antrenor la Metalosport Galaţi, a vorbit la Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, despre actula echipă a Oțelului:

foto arhivaSâmbătă, pe ”Liești Arena”, Oțelul a încheiat meciurile de verificare cu o victorie, 2-1, cu Sporting Liești. Cu lotul schimbat aproape în întregime, echipa noastră a disputat cinci jocuri de verificare, iar bilanțul este pozitiv, în faţa unor adversari modeşti totuşi: 3 victorii, 2 remize, 0 înfrângeri. Victoriile din amicale au fost: 2-1 cu Sporting Liești (Liga a III-a), 3-1 cu FC Panciu (Liga a III-a), 1-0 cu Metalosport (Liga a III-a), iar remizele 1-1 cu Dacia Unirea Brăila (Liga a II-a) șI tot 1-1 cu Gloria Buzău (Liga a II-a). De remarcat că toate meciurile amicale au fost jucate de Oțelul în deplasare din cauza problemelor de la stadionul “Ancora”.  

FOTO Ionut BadalutaAzi, Oţelul joacă ultimul amical înainte de începerea campionatului, contra celor de la Sporting Lieşti, formaţie care reprezintă judeţul Galaţi la nivelul Ligii a III-a. Partida de verificare de pe arena “Comunală” din Lieşti a început la ora 10.15, cu aproximativ o oră mai devreme decât a fost anunţată. 
Aproximativ 20 de suporteri s-au organizat şi au făcut deplasarea, cum s-a întâmplat la majoritatea meciurilor amicable din această vară. 

Otelul a jucat la Liesti si cu MetalosportSâmbătă, 22 august, Oţelul va juca ultimul amical înainte de începerea campionatului, contra celor de la Sporting Lieşti, formaţie care reprezintă judeţul Galaţi la nivelul Ligii a III-a. Partida de verificare se va disputa pe arena “Comunală” din Lieşti, cu începere de de la ora 11.00.  

Bogdan Chipirliu a fost omul meciuluiOţelul a învins în deplasare echipa de Liga a III-a, FC Panciu, cu scorul de 3-1, în cel de-al patrulea amical al verii. Golurile formaţiei noastre au fost marcate de către Cosmin Stoian(69’), Mihai Adăscăliţei(71’) şi Bogdan Chipirliu(84’), în timp ce gazdele au deschis scorul în minutul 64, contrar cursului jocului.

Mai multe articole..

Pagina 1 din 18

Început
Anterior
1
Login sau crează cont pentru a comenta              |