STIRI Amicale

Amicalele Otelului se vor disputa la Marbella FC Oţelul se află încă în vacanţă, jucătorii şi staff-ul tehnic urmând a reveni pentru reunirea de la Galaţi pe 13 ianuarie 2014, de la ora 10.00, la propria bază de antrenament.

Otelul ar putea juca cu Dinamo Kiev in SpaniaOţelul a intrat în vacanţă odată cu disputarea etapei a 19-a a campionatului, iar jucătorii şi staff-ul tehnic vor reveni pentru reunirea de la Galaţi luni, 13 ianuarie 2014, de la ora 10.00.

Bogdan Gavrila a adus victoria cu DunareaEchipa noastră s-a impus cu 3-1 în amicalul cu concitadina Dunărea, joc disputat pe terenul celei din urmă. Bogdan Gavrilă a arătat din nou că este în mare formă, el reuşind un hattrick în minutele 15, 54 și 56.

Gazonul de pe Dunarea a fost schimbatPrimele două echipe de fotbal ale Galaţiului se întâlnesc sâmbătă, 16 noiembrie, într-un meci amical care se va disputa pe stadionul “Dunărea” cu începere de la ora 14.00. INTRAREA ESTE LIBERĂ!

Amicalul cu Ghidighici s-a anulatPartida de verificare pe care Oțelul ar fi trebuit să o joace în weekend contra celor de la Rapid Ghidighici nu se va mai disputa deoarece echipa din Moldova ar fi în plin proces de schimbare a conducerii administrative.

Rapid Ghidighici vine la GalatiProfitând de pauza competiţională cauzată de meciurile echipei naţionale de fotbal, FC Oţelul Galaţi şi-a aranjat un meci amical pe teren propriu contra formaţiei Rapid Ghidighici din republica Moldova. Partida urmează să se dispute sâmbătă, 12 octombrie, cu începere de la ora 16.00, pe stadionul “Oţelul".

Gabriel Giurgiu in plan secundOţelul a încheiat la egalitate, scor 1-1, amicalul disputat pe propriul teren contra concitadinei Dunărea şi se pregăteşte acum exclusiv pentru partida de campionat cu Astra de duminică.

FOTO Ionut BadalutaOțelul și Dunărea au remizat în partida amicală disputată pe stadionul “Oțelul”, astăzi, 7 septembrie 2013, la exact 25 de ani de la marea victorie împotriva celor de la Juventus Torino.

Amical pe OtelulPrimele două echipe de fotbal ale Galaţiului se întâlnesc sâmbătă, 7 septembrie, într-un meci amical, în ziua în care se împlinesc 25 de ani de la marea victorie cu Juventus Torino. INTRAREA ESTE LIBERĂ! Meciul se va disputa pe stadionul “Oţelul” şi nu la Baza Sportivă Zoltan David, cum fusese anunţat iniţial.

FOTO Ionut BadalutaOțelul Galați - CF Brăila 3-0(1-0)
Profitând de pauza competițională, pricinuită de meciurile echipei naționale, Oțelul a disputat un prim “amical”, împotriva vecinilor de la CF Brăila. Cu această ocazie tehnicianul Ionuț Badea a rulat aproape tot lotul de jucători, inclusiv argentinianul Sevillano, atât de mult așteptat de suporteri.

Mai multe articole..

Pagina 10 din 18

10
Login sau crează cont pentru a comenta              |