STIRI Amicale

Otelul joaca un nou amicalUPDATE - Primul 11: Grahovac - Cojoc, Sîrghi, Benga, Popescu - Neagu, Filip, Giurgiu - Astafei, Paraschiv, Gohoreanu. Astăzi, de la 18.15 (ora României), pe terenul hotelului “Carden Park” din Chester, unde Oţelul este cazată, echipa noastră va disputa al doilea joc amical dintr-o serie de cinci în Marea Britanie. Adversarul va fi Livingston FC, formaţie care a încheiat sezonul pe locul 4 în cea de a doua divizie din Scoţia.

Bogdan ChipirliuOţelul a câştigat primul amical al verii în faţa modestei Bury FC cu scorul de 4-0. Golurile echipei noastre au fost marcate de Green (în proprie poartă), Antunes, Tudorie şi Chipirliu.

Otelul intalneste astazi pe FC BuryAstăzi, de la 20.00 (ora României), la Baza Sportivă “St. George’s Park” din Burton upon Trent, Oţelul va disputa primul joc amical dintr-o serie de cinci în Marea Britanie. Primul adversar este Bury FC, formaţie care a încheiat sezonul pe locul 22 în Anglia şi a retrogradat în cea de a patra divizie din Marea Britanie.

Cel mai tare amical va fi cel cu BruggeOţelarii se află în acest moment în Marea Britanie unde se pregătesc în vederea sezonului 2013-2014, care va începe peste mai puţin de 3 săptămâni. Cantonamentul din Anglia va avea loc între 29 iunie şi 12 iulie. Echipa este cazată la Hotelul Carden Park din Chester, comitatul Cheshire.

Club BruggeOţelarii se află în acest moment în Poiana Braşov unde pun accent pe pregătirea fizică în vederea sezonului 2013-2014, care va începe peste o lună. Până atunci însă, în afara stagiului de la munte, va urma cantonamentul din Anglia, între 29 iunie şi 12 iulie, anul curent. Aici echipa va fi cazată la Hotelul Carden Park Hotel din Chester, comitatul Cheshire.
Dunărea Bătrână, site-ul suporterilor oţelari, vă prezintă azi lista amicalelor pe care echipa noastră le va disputa în Marea Britanie:

Emblema Club BruggeChiar dacă situația de la club este mai mult decât încordată zilele acestea, ANAF blocând conturile echipei și punând sechestru asigurator pe bunurile echipei noastre, conducerea trebuie să se gândească la sezonul următor. Astfel, pregătirile vor fi reluate la Galați pe 15 sau 17 iunie, în funcție de situația antrenorului Petre Grigoraș.  

FOTO Ionut BadalutaOțelul Galați - CSM Moineşti 10-0 (3-0)
Profitând de pauza competițională cauzată de activitatea echipei naționale, Oțelul a încercat să se mențină în formă împotriva echipei din Liga a 3-a, CSM Moinesti, ocupanta locului secund în Seria 1, din care face parte și echipa satelit a Oțelului.

Amical la GalatiOțelul va disputa azi, 23 martie, începând cu ora 13.00, o partidă amicală, pe propriul teren, contra celor de la CSM Moinești. INTRAREA LA MECI ESTE LIBERĂ !

FOTO Marian BrailescuOțelul va disputa sâmbătă, 23 martie, ora 13.00, o partidă amicală, pe propriul teren, contra celor de la CSM Moinești. Formaţia din judeţul Bacău înlocuieşte astfel selecționata județului Vrancea, despre care se discutase iniţial. CSM Moinești se află pe locul 2, făcând parte Seria 1 din Liga a III-a, ca şi satelitul Oţelul II care a învins-o recent în campionat cu scorul de 2-0.

Otelul joaca un amical sambataPauza din Liga 1 cauzată de meciurile echipei naţionale cu Ungaria şi Olanda, pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2014, i-a convins pe cei din conducerea clubului să se orienteze către un meci amical în weekend-ul care urmează. Partida de verificare va avea loc sâmbătă de la ora 11.00, pe stadionul “Oţelul”, când echipa noastră va da piept cu o selecţionată a judeţului Vrancea, formată din jucători de la defunctele CSM Focşani şi Young Stars Panciu.

Mai multe articole..

Pagina 12 din 18

12
Login sau crează cont pentru a comenta              |