STIRI Amicale

FOTO Marian BrailescuPauza din Liga 1 cauzată de meciurile echipei naţionale cu Ungaria şi Olanda i-a făcut pe cei din conducerea clubului să se orienteze către un meci amical în weekend-ul care urmează. Partida de verificare va avea loc sâmbătă de la ora 11.00, pe stadionul “Oţelul”, dar echipa noastră încă nu a găsit un adversar. Vom reveni cu detalii...

Otelarii in SpaniaCampionatul se reia în mai puţin de o săptămână, iar echipa noastră va reveni la Galaţi pentru antrenamente, chiar de mâine. Staff-ul tehnic şi jucătorii au revenit din cantonamentul de pe tărâm spaniol, având însă zi liberă astăzi, pentru ca apoi să se intre pe ultima sută de metri a pregătirilor, în vederea partidei cu Petrolul de pe 24 februarie.

FOTO Marian BrailescuOţelul a pierdut ultimul meci amical al cantonamentului din Spania, fiind învinsă de puternica formaţie Spartak Moscova, scor 1-2, într-o partidă de verificare disputată pe stadionul “Municipal” din Marbella.

Un posibil prim 11Astăzi, de la 18.00 (ora României), pe stadionul “Municipal” din Marbella, Oţelul va disputa ultimul joc amical din cantonamentul din Spania. Astfel, după 0-1 cu Dinamo Kiev, 1-0 cu Ludogorets Razgrad, 0-4 cu Rapid, 1-1 cu Atletico Paranaense şi tot 1-1 cu Torpedo Kutaisi, gălăţenii vor înfrunta un nou adversar foarte puternic, formaţia Spartak Moscova, locul 6 în actuala ediţie a campionatului Rusiei, după 19 etape disputate.

Didi a ratat numeroase ocazii de golOţelul a remizat din nou, în cel de-al 5-lea meci amical din Spania, în faţa locului 3 din Georgia, Torpedo Kutaisi, după un meci anost încheiat cu scorul de 1-1, în urma a două mari greşeli în apărările ambelor formaţii.

FOTO Sorin PanaAstăzi, 13 februarie, cu începere de la 17.30 (ora României), în localitatea Guadiaro din Spania, Oţelul va disputa al 5-lea joc amical al celui de-al doilea cantonament de iarnă. Gălăţenii vor înfrunta pe FC Torpedo Kutaisi, echipă calificată în play-off-ul primei ligi din Georgia.

Costin Curelea a marcat pentru OtelulOţelul a remizat pentru prima oară  în acest an, în cel de-al patrulea meci amical din Spania, în faţa nou-promovatei în prima ligă braziliană, Atletico Paranaense, câştigătoare a  Cupei Marbella 2013, competiţie la care a luat parte şi trupa roş-alb-albastră, clasată pe locul 6 la final.

Amical cu Atletico ParanaenseAzi, 12 februarie, cu începere de la 11.00 (ora României), în localitatea Guadiaro din Spania, Oţelul va disputa al patrulea joc amical al celui de-al doilea cantonament de iarnă. Gălăţenii vor înfrunta pe Club Atletico Paranaense, echipă ce a promovat recent în prima ligă a Braziliei.

Otelul s-a facut de ras cu RapidOţelul s-a făcut de râs în cel de-al treilea meci amical al anului, în faţa rivalei din campionat, Rapid Bucureşti, scor 0-4, în cadrul Marbella Cup 2013, într-o partidă disputată pe stadionul “San Pedro” din localitatea spaniolă cu acelaşi nume.

Duel Benga (Otelul) vs Ionita (Rapid)Oțelul începe în formula : Grahovac - Cojoc, Ljubinkovic, Costin, Murgoci - Paraschiv, Giurgiu, Iorga - Astafei, Curelea, Stromajer

Azi, 10 februarie, cu începere de la 12.00 (ora României), pe stadionul “San Pedro” din localitatea cu acelaşi nume, Oţelul va disputa ultimul joc amical din seria celor trei programate la Marbella Cup 2013. După ce a pierdut partida cu Dinamo Kiev şi a câştigat-o pe cea cu Ludogorets Razgrad, formaţia noastră are parte de un duel românesc cu Rapid Bucureşti, în disputa pentru locurile 5-6.

Mai multe articole..

Pagina 13 din 18

13
Login sau crează cont pentru a comenta              |