STIRI Amicale

Test cu Sheriff TiraspolAstăzi, pe stadionul “Oţelul”, echipa noastră va disputa un joc amical în compania formaţiei FK Sheriff Tiraspol, liderul la zi al Diviziei Naţionale din Republica Moldova. Partida va începe la ora 16:00,  intrarea pentru spectatori fiind liberă!

Jaka StromajerOţelul Galaţi a învins cu 1-0 pe Viitorul Constanţa, într-un meci amical disputat azi la Galaţi, pe stadionul din Ţiglina III. Golul echipei noastre a fost marcat de Jaka Stromajer în minutul 32. Partida la care au asistat şi aproximativ 500 de spectatori a fost una anostă cu puţine ocazii de poartă.

Otelul vs ViitorulOdată cu pauza din Liga I, prilejuită de meciurile pe care naţionala României le dispută contra Turciei şi Olandei în preliminariile Campionatului Mondial, conducerea clubului Oţelul a stabilit detaliile unei partide amicale pentru a ţine jucătorii conectaţi la importantele jocuri care urmează în campionat.

Otelul vs ViitorulAvând în vedere pauza care s-a abătut asupra Ligii I, odată cu meciurile pe care naţionala României le va disputa contra Turciei şi Olandei, conducerea clubului Oţelul a hotărât să stabilească o partidă amicală pentru a ţine jucătorii conectaţi la importantele meciuri care urmează în campionat.

sursa foto: www.standard.beCel mai puternic amical din perioada meciurilor de pregătire a însemnat şi prima înfrângere pentru “oţelari”. Şirul de 4 victorii consecutive a fost întrerupt de titrata Standard Liege, care a avut şi avantajul de a juca în Belgia. Partida s-a disputant la Hasselt, iar la ea au asistat aproximativ 1000 de spectatori , care au plătit între 10 şi 15 euro pentru un bilet!

Otelul - Standard LiegeAzi, de la ora 20.30, pe stadionul Municipal din Hasselt(Belgia), Oţelul va disputa ultimul joc amical din seria celor 5 programate pentru cantonamentul din Olanda. Astfel, gălăţenii vor înfrunta un adversar tare, formaţia Royal Standard de Liège, locul 5 în ultimul sezon din Belgia.

Fouad Idabdelhay in prim-planSuporterii gălăţeni care au urmărit meciul amical de aseară dintre Oţelul şi PAOK Salonic, încheiat cu scorul de 1-0 pentru formaţia noastră, au avut parte de o surpriză începând cu minutul 64. În acel moment al jocului, antrenorul Dorinel Munteanu l-a introdus pe teren pe Fouad Idabdelhay, un atacant olandez, cu origini marocane, aflat în probe la echipa noastră.

Marius PenaElevii lui Dorinel Munteanu îşi continuă marşul triumfal din amicale! Gălăţenii s-au impus şi în al patrulea meci de pregătire, în faţa puternicei formaţii din prima ligă a Greciei – PAOK Salonic.

FOTO by DucuFC Oţelul Galaţi care este cantonatã la Heelsum în Olanda, unde se pregãteşte intens pentru noul sezon al Ligii I, va juca azi, de la ora 18.30, al patrulea meci amical din aceastã varã.

Liviu Bajenaru - marcatorul primului gol al OteluluiElevii lui Dorinel Munteanu bat tot în amicale! Gălăţenii s-au impus şi în al treilea meci de pregătire în faţa nou-promovatei în prima ligă belgiană – Waasland Beveren.

Mai multe articole..

Pagina 15 din 18

15
Login sau crează cont pentru a comenta              |