STIRI Amicale

FOTO Marian BrailescuUPDATE : Meciul FC Oţelul Galaţi - Waasland Beveren va fi transmis în format live text pe pagina oficială de Facebook a clubului : CLICK AICI !

FC Oţelul Galaţi care se află în Heelsum(Olanda) unde se pregăteşte pentru noul sezon al Ligii I, va juca azi, de la ora 19.00, al treilea meci amical al perioadei de pregătiri din această vară.

Oţelul câştigă primul amical al veriiOţelul Galaţi a reuşit să câştige primul amical al verii, 2-0 în faţa modestei Viktoria Koln, echipă recent promovată în liga a IV-a germană. Pentru gălăţeni au marcat Ogbuke (15), un fotbalist nigerian pe care Dorinel Munteanu îl testează în catonamentul din Olanda şi Enescu (18).

Primul adversar - Victoria, nu FortunaUPDATE : FC Oțelul Galați - Viktoria Koln 1904 2-0 (2-0) Au marcat Ogbuke 15 și Enescu 18. Ogbuke este un nigerian aflat în probe la roș-alb-albaștri.

Aşa cum va anunţasem în ultimele ştiri, au intervenit anumite modificări în rândul numelor adversarelor pe care Oţelul Galaţi le va întâlni în meciurile test din al doilea cantonament al verii, cel din Olanda. Astfel primul adversar al oţelarilor nu va fi Fortuna Koln ci  Viktoria Koln 1904, echipă ce recent a promovat în a IV-a ligă germană de fotbal. Ora şi locaţia disputării partidei au rămas aceleaşi, adică baza sportivă a hotelului Bilderberg Klein Zwitserland, din Heelsum, unde este cazată delegaţia noastră, de la orele 19.00, ora României.

Liviu Antal (FOTO Marian Brailescu)Ultimul meci amical ale pregătirilor de iarnă a fost un adevărat galop de sănătate pentru “oţelari”, care au învins fără drept de apel o echipă ce întâmpină mari probleme în prima ligă daneză.

FOTO by Marian BrailescuFC Oţelul Galaţi care se află în Antalya(Turcia) şi se pregăteşte pentru returul Ligii I, va juca azi, de la ora 16.00, ultimul meci amical al perioadei de pregătiri din această iarnă. Elevii lui Dorinel Munteanu vor da piept, la Baza Sportivă Titanic, cu Lyngby Boldklub din Danemarca.

Otelul nu mai joaca cu rusiCantonamentul bonus din Antalya se încheie sâmbătă, 25 februarie, iar jucătorii şi staff-ul tehnic vor reveni la Galaţi în aceeaşi zi. Până atunci însă, Oţelul mai are de disputat un joc amical mâine, 24 februarie.

FOTO: Marian BrailescuImediat după partida amicală dintre fostele participante în Champions League, FC Oţelul Galaţi şi FC Şahtior Doneţk, jucătorii ambelor echipe, au dat câteva declaraţii pentru site-urile lor oficiale.

sursa: http://shakhtar.comFC Oţelul Galaţi a încheiat la egalitate, scor 2-2, partida disputată în compania multiplei campioane a Ucrainei şi fostei câştigătoare a Cupei UEFA – FC Şahtior Doneţk.

FOTO by Marian BrailescuFC Oţelul Galaţi care se află în Antalya şi se pregăteşte pentru returul Ligii I, va juca azi, de la ora 16.45, un nou meci meci amical dintr-o serie de trei partide pe tărâm turcesc. Elevii lui Dorinel Munteanu vor da piept cu poate cel mai bun adversar posibil din estul Europei, mai exact cu Şahtior Doneţk, formaţie antrenată de Mircea Lucescu.

FOTO: Marian BrailescuOţelul se pregăteşte intens pentru returul de foc din Liga I şi după traseul montan din Poiana Braşov au urmat cantonamentele cu mingea din Larnaca(Cipru) şi Oliva Nova(Spania). Dunărea Bătrână încearcă să intre puţin în mintea antrenorului Dorinel Munteanu şi să vă prezinte cei mai în formă “unsprezece” jucători, după cum s-au prezentat aceştia în primele 8 jocuri amicale.

Mai multe articole..

Pagina 16 din 18

16
Login sau crează cont pentru a comenta              |