STIRI Amicale

FOTO by Marian BrailescuOţelul Galaţi a pierdut primul joc amical disputat in Antalya, scor 0-1, contra formatiei OFK Belgrad din prima divizie a Serbiei. Meciul s-a jucat de la ora 15:30, pe "University Stadium", terenul de antrenament al Oţelului in perioada cantonamentului din Turcia.

FOTO: Marian BrailescuDelegaţia FC Oţelul Galaţi a ajuns în Antalya, unde va susţine ultimul cantonament al acestei ierni după cele din Poiana Braşov, Larnaca(Cipru) şi Oliva Nova(Spania). Gălăţenii au schimbat locul de cazare la hotelul Harrington Park, deşi iniţial ar fi anunţat că se vor odihni la Sheraton.

Grafica : Marian BrăilescuOţelul Galati continuă seria partidelor amicale disputate în acesta iarnă şi până la duelurile anunţate împotriva celor de la Şahtior şi FK Rostov, gălăţenii vor înfrunta mâine, cu începere de la ora 15:30,  o reprezentantă a fotbalului din Serbia, OFK Belgrad, acesta reprezentând primul joc al campioanei în cadrul cantonamentului din Antalya.

sursa: www.panoramio.comDelegaţia FC Oţelul Galaţi se va deplasa azi, 16 februarie, înspre ultimul cantonament al perioadei de iarnă, stagiu de pregătire apărut oarecum peste noapte, odată cu amânarea startului returului. Jucătorii se vor pregăti timp de 8 zile în Antalya, unde vor ajunge cu avionul, decolarea având loc azi la ora 11.40, din Valencia. Urmează o escală la Bucureşti, iar la 16.00 se pleacă spre Turcia, unde se vor caza la Hotelul „Sheraton”(foto) din Belek.

Foto : Marian BrailescuFC Oţelul Galaţi susţine la această oră ultimul meci amical pe tărâm spaniol în localitatea  Benidorm, unde se confruntă cu Orihuela CF, locul 2 în Segunda B (a treia ligă din Spania). Oţelul a început în formula: Brăneţ – Râpă, Sîrghi, Benga, Ljubinkovic – Filip, Neagu Viglianti - Antal, Paraschiv, Buş.

sursa: www.panoramio.comAuzind veştile tot mai rele din ţară în privinţa vremii, conducerea Oţelului a hotărât prelungirea pregătirilor de iarnă, având în vedere că în proporţie de 99% returul va începe pe 2 martie şi nu pe 25 februarie cum era programat.

Sursa: www.otelul-galati.roFC Oţelul Galaţi care se află în Oliva Nova (Spania) şi se pregăteşte pentru returul Ligii I, va juca azi, de la ora 12.00, ultimul meci amical pe tărâm spaniol. Astfel, elevii lui Dorinel Munteanu vor merge 40 de km, la Benidorm, pentru a da piept cu Orihuela CF, locul 2 în Segunda B (a treia ligă din Spania).

Foto: Marian BrailescuFC Oţelul Galaţi care se află în Spania la Oliva Nova şi se pregăteşte pentru returul Ligii I, ar putea să joace un nou amical mâine. Deocamdată nu s-a stabilit adversarul, dar se pare că este vorba tot despre o formaţie din Liga a III-a spaniolă. Mai exact, conducerea clubului nostru ar avea de ales între două astfel de formaţii.

Foto : Marian BrailescuDeşi a declarat în repetate rânduri că nu-l interesează rezultatele din meciurile amicale, antrenorul Dorinel Munteanu este mulţumit de ultimele două scoruri înregistrate, pentru că acestea demonstrează în viziunea sa, creşterea evidentă din jocul echipei odată cu apropierea de starul returului. Apropo de reînceperea campionatului, şansele ca acesta să nu mai pornească la data stabilită, adică 25 februarie, sunt foarte mari, după cum am aflat de la directorul general Marius Stan.

Foto : Marian BrailescuFC Oţelul Galaţi a câştigat cu scorul de 1-0, cel de al 7-lea meci de pregătire disputat pe anul 2012, în faţa formaţiei FC Shandong Luleng Taishan, una dintre cele mai titrate echipe din China. “Oţelarii” încep să-şi revină după ce nu reuşiseră să câştige niciun amical din primele 5 jucate, dar din nou ai noştri au ratat enorm de mult! Meciul s-a disputat la Oliva Nova în actualul cantonament al Oţelului din Spania. Vremea a fost numai bună de fotbal, la ora meciului fiind soare, acompaniat de +15 grade Celsius.

Mai multe articole..

Pagina 17 din 18

17
Login sau crează cont pentru a comenta              |