STIRI Amicale

Otelul joaca penultimul amical la PanciuDunărea Bătrână vă prezintă, în direct de la Panciu, meciul dintre Fotbal Clubul din localitatea vrânceană şi Oţelul, în format livetext. Partida va începe la ora 11.00! Este al 4-lea amical pentru Oţelul, care a remizat (1-1) cu Dacia Unirea Brăila şi Gloria Buzău şi a câştigat jocul cu Metalosport (1-0), în primele 3 partide de verificare. Adversarul de astăzi, FC Panciu este nou-promovată în Liga a III-a după ce a câştigat divizia a patra din judeţul Vrancea şi s-a impus în barajul tur-retur contra campioanei judeţului Brăila, Victoria Traian. Partida de verificare se va disputa pe Stadionul “Orăşenesc” din Panciu, o arenă cu o capacitate de 1200 de spectatori. După această partidă de verificare, mai exact pe 22 august, Oţelul va mai juca o partidă amicală, adversarul şi locaţia partidei nefiind încă puse la punct...
Aşadar, în rândurile de mai jos, vă vom ţine la curent cu cele mai importante evenimente de la partida de verificare ce se dispută la 117 kilometri de oraşul nostru!

FOTO Marian BrailescuÎn direct la emisiunea radiofonică Lider Sportiv, Viorel Tănase a oferit primele impresii despre amicalul dintre Metalosport și Oțelul, din postura de tehnician al primei formaţii:

Daniel FloreaCu lotul schimbat aproape în întregime față de sezonul trecut, Oțelul este totuşi neînvinsă în meciurile amicale din această vară. Antrenorul principal al echipei, Daniel Florea, a vorbit la emisiunea radio Lider Sportiv despre meciurile gălățenilor de până acum:

Un nou amical pentru Otelul

UPDATE: Meciul va incepe la ora 11.00 !

Miercuri, 19 august, Oţelul va juca al 4-lea amical înainte de începerea campionatului, pe terenul formaţiei FC Panciu, nou-promovată în Liga a III-a. Partida de verificare se va disputa pe Stadionul “Orăşenesc”, în micuţa localitate din judeţul Vrancea şi nu la Focşani, unde s-a dorit iniţial.

sursa foto: liga2.roDunărea Bătrână vă prezintă în direct de la Lieşti meciul dintre concitadinele Metalosport şi Oţelul, în format livetext. Cele două echipe gălăţene nu pot juca în oraşul lor fiind alungate din faţa suporterilor până şi la astfel de jocuri amicale. Aşadar, în rândurile de mai jos, vă vom prezenta cele mai importante evenimente de la meciul dintre Metalosport Galaţi şi Oţelul Galaţi, partidă de verificare ce se dispută la 57 de kilometri de oraşul nostru!

foto arhivaSâmbătă, 15 august, Oţelul va juca al treilea amical înainte de începerea campionatului, contra concitadinei Metalosport Galaţi, formaţie din Liga a III-a. Deşi ambele echipe reprezintă oraşul nostru, partida de verificare se va disputa tocmai la Lieşti, demonstrând situaţia disperată în care a ajuns fotbalul gălăţean!

foto arhivaDeşi nu mai are aproape niciun jucător din lotul cu care a evoluat în sezonul precedent în Liga I, Oţelul s-a descurcat bine până acum în partidele amicale, chiar dacă a folosit foarte mulţi juniori. După egalul de la Brăila de la finalul săptămânii trecute, Oţelul a mai bifat un rezultat de egalitate, tot 1-1, în deplasarea de la Gloria Buzău, o formaţie mult mai experimentată.

foto arhivaAzi, 12 august, Oţelul va juca un al doilea amical înainte de începerea campionatului, contra unei alte colege de serie – Gloria Buzău. Meciul se va disputa pe terenul buzoienilor, de la ora 19.00, în nocturnă, echipa gazdă beneficiind de instalaţie de iluminat.

Otelul continua seria amicalelorSâmbătă, 15 august, Oţelul va juca un al treilea amical înainte de începerea campionatului, contra concitadinei Metalosport Galaţi. Interesant este faptul că amândouă echipele au rămas fără stadion în urma pierderii Bazei “Ancora” şi nu se ştie exact unde se va disputa această partidă de verificare. Cum pe Stadionul “Oţelul” echipa noastră este interzisă momentan, iar “Dunărea” se prezintă în condiţii deplorabile, este destul de posibil ca meciul să nu se joace în Galaţi, deşi ambele formaţii reprezintă acest oraş! O variantă ar putea fi Lieştiul, loc în care Metalosport s-ar putea să se mute în sezonul următor de Liga a III-a. Nu a fost anunţată ora de disputare a jocului amical.

Daniel FloreaIată ce a declarat antrenorul Daniel Florea, imediat după primul amical al verii, cel în care Oţelul a încheiat la egalitate, 1-1, pe terenul celor de la Dacia Unirea Brăila.   

Mai multe articole..

Pagina 2 din 18

2
Login sau crează cont pentru a comenta              |