STIRI Amicale

Antonio SeferMarcatorul golului egalizator din remiza cu Dacia Unirea Brăila, Antonio Sefer a vorbit despre debutul său marcat de prima reuşită pentru Oţelul. Juniorul a mulţumit suporterilor, alături de care s-a bucurat la gol, pentru că au venit în număr mare în deplasare pentru a încuraja echipa, deşi era doar o partidă amicală. Sefer a recunoscut că meciul cu rivala brăileană a fost foarte greu, mai ales că formaţia noastră este formată în majoritate din juniori!

Braila vs GalatiTânăra echipă a Oţelului a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul amical disputat pe terenul rivalei Dacia Unirea Brăila. Formaţia noastră s-a descurcat admirabil în faţa unei echipe cu tradiţie în Liga a II-a şi a avut momente bune în joc, chiar dacă a folosit foarte mulţi juniori.

Dacia Unirea Braila vs Otelul pe Stadionul MunicipalAzi noua echipă a Oţelului îşi măsoară forţele cu rivala şi totodată viitoarea colegă de serie din Liga a II-a, Dacia Unirea Brăila. Pentru echipa noastră este primul amical al verii, urmând ca primul joc oficial să aibă loc pe 29 august când va începe campionatul eşalonului secund.

Otelul va juca un amical si la BuzauMiercuri, 12 august, Oţelul va juca un al doilea amical înainte de începerea campionatului, contra unei alte colege de serie – Gloria Buzău. Meciul se va disputa pe terenul buzoienilor, cel mai probabil în nocturnă, echipa gazdă beneficiind de instalaţie de iluminat, având acces la aceasta chiar şi pentru amicale.

Cele doua echipe s-au intalnit to mai des in ultimii aniSâmbătă, 8 august, noua echipă a Oţelului îşi va măsura forţele la Brăila, cu rivala şi totodată viitoarea colegă de serie din Liga a II-a, Dacia Unirea.

Otelarii nu s-au regasit in amicaleOţelul a încheiat fără victorie cantonamentul din Antalya, suferind o înfrângere drastică, scor 1-5, în ultima partidă de verificare, cea cu maghiarii de la Diósgyőri VTK, formaţie clasată pe locul 3 în prima ligă a Ungariei.

Diósgyőri VTKAzi, cu începere de la ora 17.00, Oţelul va disputa ultimul joc amical din cele 5 programate în cantonamentul din Antalya. Astfel, gălăţenii vor înfrunta ocupanta poziţiei a 3-a din prima ligă a Ungariei, Diósgyőri VTK.

Bogdan Remus ChipirliuOŢELUL GALAŢI - ACS Timişoara 1-2 (1-0)
Meci amical disputat în Antalya, 14.02.2015, ora 11.00

Cadru din Karpaty Lviv - Otelul 3-2Oţelul a pierdut pentru prima oară în cantonamentul din Antalya, în prelungirile partidei cu FK Karpaty Lviv. Jocul a fost unul spectaculos, cu multe goluri şi alte ocazii irosite, iar la final formaţia noastră a trebuit să se recunoască învinsă deşi a părut mai bună timp de 90 de minute.  

sursa foto: http://www.fckarpaty.lviv.ua/en/Azi, cu începere de la 11.30, Oţelul va disputa al treilea joc amical din cele 5 programate în cantonamentul din Antalya. Astfel, gălăţenii vor înfrunta ocupanta penultimei poziţii din prima ligă a Ucrainei, FK Karpatî Liov.

Mai multe articole..

Pagina 3 din 18

3
Login sau crează cont pentru a comenta              |