STIRI Amicale

foto arhivaSâmbătă, 15 august, Oţelul va juca al treilea amical înainte de începerea campionatului, contra concitadinei Metalosport Galaţi, formaţie din Liga a III-a. Deşi ambele echipe reprezintă oraşul nostru, partida de verificare se va disputa tocmai la Lieşti, demonstrând situaţia disperată în care a ajuns fotbalul gălăţean!

foto arhivaDeşi nu mai are aproape niciun jucător din lotul cu care a evoluat în sezonul precedent în Liga I, Oţelul s-a descurcat bine până acum în partidele amicale, chiar dacă a folosit foarte mulţi juniori. După egalul de la Brăila de la finalul săptămânii trecute, Oţelul a mai bifat un rezultat de egalitate, tot 1-1, în deplasarea de la Gloria Buzău, o formaţie mult mai experimentată.

foto arhivaAzi, 12 august, Oţelul va juca un al doilea amical înainte de începerea campionatului, contra unei alte colege de serie – Gloria Buzău. Meciul se va disputa pe terenul buzoienilor, de la ora 19.00, în nocturnă, echipa gazdă beneficiind de instalaţie de iluminat.

Otelul continua seria amicalelorSâmbătă, 15 august, Oţelul va juca un al treilea amical înainte de începerea campionatului, contra concitadinei Metalosport Galaţi. Interesant este faptul că amândouă echipele au rămas fără stadion în urma pierderii Bazei “Ancora” şi nu se ştie exact unde se va disputa această partidă de verificare. Cum pe Stadionul “Oţelul” echipa noastră este interzisă momentan, iar “Dunărea” se prezintă în condiţii deplorabile, este destul de posibil ca meciul să nu se joace în Galaţi, deşi ambele formaţii reprezintă acest oraş! O variantă ar putea fi Lieştiul, loc în care Metalosport s-ar putea să se mute în sezonul următor de Liga a III-a. Nu a fost anunţată ora de disputare a jocului amical.

Daniel FloreaIată ce a declarat antrenorul Daniel Florea, imediat după primul amical al verii, cel în care Oţelul a încheiat la egalitate, 1-1, pe terenul celor de la Dacia Unirea Brăila.   

Antonio SeferMarcatorul golului egalizator din remiza cu Dacia Unirea Brăila, Antonio Sefer a vorbit despre debutul său marcat de prima reuşită pentru Oţelul. Juniorul a mulţumit suporterilor, alături de care s-a bucurat la gol, pentru că au venit în număr mare în deplasare pentru a încuraja echipa, deşi era doar o partidă amicală. Sefer a recunoscut că meciul cu rivala brăileană a fost foarte greu, mai ales că formaţia noastră este formată în majoritate din juniori!

Braila vs GalatiTânăra echipă a Oţelului a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul amical disputat pe terenul rivalei Dacia Unirea Brăila. Formaţia noastră s-a descurcat admirabil în faţa unei echipe cu tradiţie în Liga a II-a şi a avut momente bune în joc, chiar dacă a folosit foarte mulţi juniori.

Dacia Unirea Braila vs Otelul pe Stadionul MunicipalAzi noua echipă a Oţelului îşi măsoară forţele cu rivala şi totodată viitoarea colegă de serie din Liga a II-a, Dacia Unirea Brăila. Pentru echipa noastră este primul amical al verii, urmând ca primul joc oficial să aibă loc pe 29 august când va începe campionatul eşalonului secund.

Otelul va juca un amical si la BuzauMiercuri, 12 august, Oţelul va juca un al doilea amical înainte de începerea campionatului, contra unei alte colege de serie – Gloria Buzău. Meciul se va disputa pe terenul buzoienilor, cel mai probabil în nocturnă, echipa gazdă beneficiind de instalaţie de iluminat, având acces la aceasta chiar şi pentru amicale.

Cele doua echipe s-au intalnit to mai des in ultimii aniSâmbătă, 8 august, noua echipă a Oţelului îşi va măsura forţele la Brăila, cu rivala şi totodată viitoarea colegă de serie din Liga a II-a, Dacia Unirea.

Mai multe articole..

Pagina 2 din 18

2
Login sau crează cont pentru a comenta              |