STIRI Amicale

Diosgyori VTK Oţelarii se află în cantonament la munte, în Poiană, unde se pun la punct cu pregătirea fizică, dar vor juca şi două partide amicale pe zăpadă cu formaţii din liga judeţeană a Braşovului. Pe data de 3 februarie lotul roş-alb-albastru se va deplasa într-o locaţie mult mai primitoare în această perioadă a iernii, în Antalya (Turcia). Aici formaţia noastră are programate deocamdată 5 amicale, iar astăzi au fost anunţaţi şi adversarii.

Urmeaza amicalelePe lângă cele două echipe din Liga a IV-a cu care va juca în stagiul montan de pregătire din pauza de iarnă, Oțelul va susține mai multe meciuri de pregătire în Antalya, Turcia. La Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, team-managerul Cristi Munteanu a anunțat că deocamdată nu s-au stabilit adversarii cu care vom juca.   

Otelarii vor avea doua amicale la munteOțelul va pleca azi în primul cantonament al iernii, la Poiana Brașov, unde va susține și primele două meciuri amicale. La Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, team-managerul Cristi Munteanu a anunțat că echipa pe care o conduce şi-a stabilit deja un adversar, iar al doilea urmează să fie anunţat în zilele următoare.

Tibor SelymesTibor Selymes, antrenorul Oțelului, s-a declarat mulțumit de evoluția jucătorilor săi în amicalul cu Petrolul Ploiești, chiar dacă oțelarii au cedat, scor 2-0, disputa de pe „Ilie Oană”.

Tehnicianul gălățenilor a putut să urmărească în acest joc o parte din jucătorii care nu au beneficiat de prea multe șanse în acest sezon, precum Abraham, Milea, Cojoc, Miron, Bârlădeanu sau Berti, respectiv Jula și Ilie, ambii reveniți după accidentări.

Cristian MunteanuOţelul a disputat astăzi o partidă de verificare în compania celor de la Petrolul Ploieşti, în deplasare. Dacă în campionat formaţia gălăţeană a reuşit să termine la egalitate partida, în amical s-au impus ploieştenii cu 2-0 (1-0). De menţionat că a fost rulat tot lotul şi că golul de 2-0 a fost înscris în ultimul minut de joc.

Petrolul si Otelul se vor intalni din nou, de data asta intr-un amicalProfitând de pauza competițională din Liga I, prilejuită de dubla naționalei cu Irlanda de Nord și Danermarca, Oțelul va juca un meci amical sâmbătă, 15 noiembrie, la Ploiești cu Petrolul. Anunțul a fost făcut de antrenorul secund al Oțelului, Valentin Sinescu, în cadrul emisiunii Lider Sportiv, de la Pro FM-Lider FM.   

FOTO Ionut BadalutaProfitând de scurta vacanță pricinuită de meciurile din preliminariile Campionatului European de fotbal, Oțelul a disputat un meci amical de întreținere, împotriva vecinilor de peste Dunăre, de la Noua Generație Măcin. Rezultatul final, 10-0, nu lasă prea mult loc de interpretare, oaspeții, echipă din liga a IVa, nereușind nici măcar un șut pe poartă. Prin urmare, e greu de apreciat evoluția favoriților noștri, deși unii dintre ei au reușit să se evidențieze în mod clar.

Meciul se va juca pe Stadionul OtelulDeşi s-a dorit disputarea  unui amical pe teren sintetic, pentru a pregăti meciul de campionat de la Chiajna cu Viitorul Constanţa, se pare că s-a renunţat la această idee momentan.

Stadion Siderurgistul Profitând de pauza competițională din Liga I, Oțelul va disputa la finalul săptămânii un meci amical, cu un adversar ce urmează să fie stabilit. Anunțul a fost făcut de managerul sportiv al clubului Oțelul, Ovidiu Burcă, la Lider Sportiv. Cel mai probabil jocul se va disputa pe Stadionul “Siderurgistul”, prima arenă din ţară cu gazon artificial omologată la acea vreme de LPF.

Foto arhivaFormaţia roş-alb-albastră s-a impus cu 3-1 (2-1) în faţa echipei de Liga a III-a într-un meci de verificare jucat astăzi pe stadionul “Oţelul”.

Mai multe articole..

Pagina 5 din 18

5
Login sau crează cont pentru a comenta              |