STIRI Amicale

Otelarii nu s-au regasit in amicaleOţelul a încheiat fără victorie cantonamentul din Antalya, suferind o înfrângere drastică, scor 1-5, în ultima partidă de verificare, cea cu maghiarii de la Diósgyőri VTK, formaţie clasată pe locul 3 în prima ligă a Ungariei.

Diósgyőri VTKAzi, cu începere de la ora 17.00, Oţelul va disputa ultimul joc amical din cele 5 programate în cantonamentul din Antalya. Astfel, gălăţenii vor înfrunta ocupanta poziţiei a 3-a din prima ligă a Ungariei, Diósgyőri VTK.

Bogdan Remus ChipirliuOŢELUL GALAŢI - ACS Timişoara 1-2 (1-0)
Meci amical disputat în Antalya, 14.02.2015, ora 11.00

Cadru din Karpaty Lviv - Otelul 3-2Oţelul a pierdut pentru prima oară în cantonamentul din Antalya, în prelungirile partidei cu FK Karpaty Lviv. Jocul a fost unul spectaculos, cu multe goluri şi alte ocazii irosite, iar la final formaţia noastră a trebuit să se recunoască învinsă deşi a părut mai bună timp de 90 de minute.  

sursa foto: http://www.fckarpaty.lviv.ua/en/Azi, cu începere de la 11.30, Oţelul va disputa al treilea joc amical din cele 5 programate în cantonamentul din Antalya. Astfel, gălăţenii vor înfrunta ocupanta penultimei poziţii din prima ligă a Ucrainei, FK Karpatî Liov.

Cristian Cristea, inconjurat de colegiOţelarii au încheiat la egalitate şi al doilea joc de verificare disputat în cantonamentul din Antalya. Formaţia noastră a remizat, 1-1, cu Dinamo Batumi din Georgia. Iată câteva scurte declaraţii de după meci.

Iulian Popa a marcat din nouOţelul a încheiat la egalitate al doilea meci al cantonamentului din Antalya, 1-1 cu Dinamo Batumi, formaţie clasată pe locul 4 în prima ligă a Georgiei.

Dinamo BatumiAzi, cu începere de la 17.30, Oţelul va disputa al doilea joc amical din cele 6 programate în cantonamentul din Antalya. Astfel, gălăţenii vor înfrunta ocupanta locului 4 din prima ligă a Georgiei, Dinamo Batumi.

Faza la care Cristea a egalat din penaltyOţelul a început greoi primul meci al cantonamentului din Antalya, dar şi-a revenit pe parcurs şi a egalat pe final, după ce a fost condusă la pauză cu 2-0! Deşi a început meciul într-o formulă cu posibili titulari pentru retur, s-a văzut clar că echipa suferă la capitolul omogenitate, având mulţi jucători noi în primul 11.

Otelul intalneste LASK LinzAzi, cu începere de la 15.00, Oţelul va disputa primul joc amical din cele programate în cantonamentul din Antalya (Turcia). Astfel, gălăţenii vor înfrunta liderul Ligii a II-a din Austria, LASK Linz, principala favorită la promovare în Bundesliga austriacă.

Mai multe articole..

Pagina 3 din 18

3
Login sau crează cont pentru a comenta              |