STIRI Amicale

FC Oțelul Galați - FK PopradOțelul se apropie de finalul pregătirilor de vară și va disputa astăzi cel de-al treilea și ultimul amical al stagiului desfășurat la Poprad, Slovacia. Deși ar fi trebuit să evolueze împotriva echipei Ruch Chorzov din prima ligă poloneză, adversarul din acest joc de verificare va fi până la urmă echipa locală FK Poprad, recent promovată în cel de-al doilea eșalon al Slovaciei. În ciuda faptului că a încheiat sezonul trecut pe locul 4 al ligii a III-a, FK Poprad a profitat de reorganizarea fotbalului slovac la nivelul eșaloanelor inferioare și a fost cooptată în seria Est din 2. Liga (DOXXbet liga). Partida se va disputa pe stadionul Futbalový štadión AquaCity din Poprad, cu începere de la ora 17:00 (ora României), jocul fiind transmis, așa cum v-am obișnuit, în format LIVE TEXT pe site-ul nostru.

FC Oțelul Galați - FC Tatran PresovDupă eșecul din prima partidă împotriva celor de la MFK Frydek-Mystrek (2-3), Oțelul va disputa astăzi cel de-al doilea amical al stagiului de pregătire susținut în Poprad, Slovacia. Oțelarii vor întâlni formația 1. FC Tatran Presov, ocupanta locului 4 în ultimul sezon al ligii secunde slovace, cu începere de la ora 16:00 (ora României).

Jocul de verificare va fi transmis în format LIVE TEXT pe site-ul nostru prin intermendiul lui Dan-Dumitru Neculcea, aflat în Slovacia.

Otelul vs Tatran PresovAzi, cu începere de la 16.00 (ora României), Oţelul va disputa al doilea joc amical din seria celor 3 programate în cantonamentul din Slovacia. Astfel, gălăţenii vor înfrunta un adversar din a doua ligă slovacă, formaţia 1. FC Tatran Prešov (locul 4 în ultimul sezon din eşalonul secund).

FC Oțelul Galați vs Frydek MystekAflată într-un stagiu de pregătire centralizată în Slovacia, Oțelul va disputa primul meci amical dinaintea startului de sezon. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 16.00 (ora României). Adversarul Oţelului va fi Frydek Mystek, din liga a doua a Cehiei. Partida va fi transmisă în format live-text de „Dunărea Bătrână”, prin intermediul lui Dan Dumitru Neculcea, cel care va avea și intervenții telefonice în cadrul emisiunii Lider Sportiv, de la ProFM Lider FM.

amicalAflată într-un stagiu de pregătire centralizată în Slovacia, gruparea gălăţeană se află înaintea primului meci amical dinaintea startului de sezon. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 14.00 (ora României). Adversarul Oţelului va fi Frydek Mystek, din liga a doua a Cehiei. Frydek a terminat sezonul precedent pe locul 14 în Cehia II, după ce începuse sezonul foarte bine şi s-a aflat în fruntea clasamentului.

amicalDeşi a fost anunţat un program de partide amicale pentru Oţelul în cantonamentul din Slovacia, au apărut schimbări după ce antrenorul Hans Michael Weiss a considerat că e nevoie să fie anulat un joc test. Antrenamentele au fost puse pe primul plan de către tehnicianul german, iar gruparea gălăţeană a renunţat la partida amicală cu Dunajska Streda, care ar fi trebuit să se dispute pe 9 iulie.

Alexandru Tudorie acordand autografeO echipă nonconformistă a Oțelului, cu Ewald Lienen, Alejandro Viglianti sau Narcis Răducan pe teren, s-a impus, scor 10-7, în fața formației Liceului cu Program Sportiv. Evenimentul a avut loc chiar pe terenul din curtea liceului.

Primul 11 al Otelului dupa minutele din cantonamentCampionatul se reia peste o săptămână, iar staff-ul tehnic şi jucătorii au revenit din cantonamentul de pe tărâm spaniol, urmând să intre pe ultima sută de metri a pregătirilor, în vederea partidei cu Pandurii de pe 22 februarie.

Să revenim deocamdată la stagiul de pregătire din Andaluzia, acolo unde Oţelul a disputat 7 partide amicale în trei săptămâni, ceea ce înseamnă un joc de verificare la 3 zile.

sursa foto: http://fcdynamo.ru/În al şaptelea meci disputat pe anul 2014 de către Oţelul, gălăţenii au suferit şi prima înfrângere, 2-3 cu Dinamo Moscova, în faţa celui mai puternic adversar întâlnit până acum. Echipa noastră va pleca astfel din Spania cu următorul bilanţ: 4 victorii, 2 egaluri şi o înfrângere. Jocul cu moscoviţii s-a desfăşurat pe MFC Norte 2, din localitatea Marbella şi a fost transmis în totalitate de televiziunea privată a clubului rus.

Vor reusi Astafei si Tudorie sa fie din nou deasupra unor adversari atat de puternici ?Azi, cu începere de la 12.30 (ora României), Oţelul va disputa ultimul joc amical al cantonamentului din Spania. Gălăţenii încheie stagiul de pregătire din Andaluzia cu un nou adversar de calibru, urmând să înfrunte Dinamo Moscova, formaţie antrenată de românul Dan Petrescu şi care ocupă locul patru după tur în Rusia! “Amicalul-vedetă” al formaţiei roş-alb-albastre se va desfăşura pe stadionul MFC Norte 2 din Marbella.

Mai multe articole..

Pagina 7 din 18

7
Login sau crează cont pentru a comenta              |