STIRI Amicale

Henrique, golgeterul Otelului, a inscris un golÎn cel de al 6-lea meci disputat pe anul 2014 de către Oţelul, gălăţenii au învins, scor 2-1, pe Benfica Luanda, ocupanta locului 10 în campionatul Angolei. Echipa noastră rămâne astfel neînvinsă în partidele de verificare din Spania. Jocul amical care nu era în programul iniţial s-a desfăşurat pe unul din terenurile complexului sportiv Polo Sotogrande, de lângă Guadiaro, acolo unde jucătorii noştri se pregătesc încă din 23 ianuarie.  

Benfica Luanda - adversar surpriza pentru OtelulPână la urmă, amicalul apărut peste noapte cu africanii de la Benfica Luanda se joacă! Azi, cu începere de la 17.00 (ora României), Oţelul va disputa al 6-lea joc amical, mai exact o partidă care nu era în programul iniţial al cantonamentului din Spania.

Enes Sipovic a crescut mare  Enes Sipovic a fost în premieră căpitan al Oţelului la partida dintre echipa noastră şi Guangzhou Evergrande, scor 1-1. Fundaşul central de 23 de ani spune că a fost o surpriză plăcută să ţină banderola pe braţ şi crede că Oţelul joacă în acest moment cel mai frumos fotbal din ultimii doi ani, adică de după câştigarea campionatului în 2011.

Lienen (dreapta) a fost egalul lui Marcelo LippiÎn cel de al cincilea meci disputat pe anul 2014 de către Oţelul, gălăţenii au terminat la egalitate, scor 1-1, partida cu FC Guangzhou Evergrande din China, ultima câştigătoare a Ligii Campionilor Asiei. Echipa noastră rămâne astfel neînvinsă în partidele de verificare din Spania. Jocul amical s-a desfăşurat pe Estadio San Pedro, din localitatea cu acelaşi nume, pe un teren îmbibat cu apă din cauza ploii torenţiale de la ora meciului.

Guangzhou Evergrande vs OtelulAzi, cu începere de la 13.00 (ora României), Oţelul va disputa al 5-lea joc amical din cele 6 programate în cantonamentul din Spania. Astfel, gălăţenii continuă seria meciurilor cu adversari de calibru, urmând să înfrunte pe FC Guangzhou Evergrande, formaţie care a câştigat ultimul sezon în China, adjudecându-şi de asemenea Liga Campionilor Asiei şi participând astfel la Campionatul Mondial al Cluburilor! Meciul se va desfăşura pe Estadio San Pedro din localitatea cu acelaşi nume.

Astafei si Tudorie au fost peste adversarii lorÎn al patrulea meci disputat pe anul 2014 de către Oţelul, gălăţenii au reuşit un rezultat cu rezonanţă, învingând cu 2-0 pe Legia Varşovia, liderul primei ligi din Polonia! Echipa noastră rămâne astfel neînvinsă în partidele de verificare din Spania. Jocul amical s-a desfăşurat pe Estadio Marbella, din localitatea cu acelaşi nume, fiind considerată importantă de către organizatorii turneului din Andaluzia.

Tudorie a marcat singurul gol al partideiÎn al treilea meci disputat pe anul 2014 de Oţelul, gălăţenii au învins cu 1-0 pe WKS Zawisza Bydgoszcz (locul 8 în campionatul polonez), rămânând neînvinşi în partidele de verificare. Jocul amical s-a desfăşurat pe unul din terenurile complexului sportiv “Polo Sotogrande”, de lângă Guadiaro în Spania.

Otelul joaca azi al treilea amical al ierniiAzi, cu începere de la 17.00 (ora României), Oţelul va disputa al treilea joc amical din seria celor 6 programate în cantonamentul din Spania. Astfel, gălăţenii vor înfrunta un adversar din prima ligă poloneză, formaţia WKS Zawisza Bydgoszcz (locul 8 după tur în Polonia). Partida de verificare, care o înlocuieşte pe cea cu bulgarii de la Lokomotiv Plovdiv, se va desfăşura pe unul din terenurile complexului sportiv “Polo Sotogrande”, de lângă Guadiaro.

Otelul joaca maine cu ZawiszaOţelul ar fi trebuit să dispute a treia partidă de verificare a turneului din Marbella mâine, cu începere de la ora 17.00, contra bulgarilor de la Lokomotiv Plovdiv. Gălăţenii vor juca amicalul la ora şi data stabilită, numai că adversarul a fost schimbat!

Mihai Adascalitei a marcat primul sau gol pentru OtelulÎn al doilea meci disputat pe anul 2014 de Oţelul, gălăţenii au învins cu 2-1 pe FC Lyubimets 2007 - locul 12 în campionatul bulgar. Jocul amical s-a desfăşurat pe stadionul “Polo Sotogrande”, de lângă Guadiaro.

Mai multe articole..

Pagina 8 din 18

8
Login sau crează cont pentru a comenta              |