STIRI Amicale

Astafei si Tudorie din nou la treabaAzi, cu începere de la 17.00 (ora României), Oţelul va disputa al doilea joc amical din seria celor 6 programate în cantonamentul din Spania. Astfel, gălăţenii vor înfrunta un adversar din prima ligă bulgară, formaţia FC Lyubimets 2007 (locul 12 după tur în Bulgaria). Partida de verificare se va desfăşua pe stadionul “Polo Sotogrande”, de lângă Guadiaro.

sursa foto: vidi.huOţelul a încheiat la egalitate, scor 3-3, primul joc disputat în 2013, meciul nefiind transmis din păcate de nicio televiziune de la noi aşa cum ne obişnuisem în ultima vreme. Aşadar suporterii au trebuit să se mulţumească cu un rezumat după meci, oferit de site-ul celor de la Videoton.

Ewald LienenEwald Lienen, antrenorul german al Oţelului, a vorbit despre prima partidă a echipei sale pe anul 2014. Tehnicianul a fost mulţumit de jocul ofensiv, mai ales că formaţia noastră a marcat de 3 ori.

sursa foto: vidi.huÎn primul meci disputat pe anul 2014 de Oţelul, gălăţenii au terminat la egalitate, scor 3-3, partida cu locul 2 din campionatul maghiar – Videoton. Jocul amical s-a desfăşurat pe stadionul Doña Julia Golf din Estepona şi a avut două părţi total diferite.

Otelul vs VideotonAzi, de la ora 17.30, Oţelul va disputa primul joc amical din seria celor 6 programate în cantonamentul din Spania. Astfel, gălăţenii vor înfrunta un adversar din prima ligă maghiară, formaţia Videoton (locul 2 după tur în Ungaria).

Otelul vs VideotonOţelarii pleacă mâine spre Marbella acolo unde echipa noastră va juca mai multe partide amicale între 23 ianuarie şi 13 februarie. Formaţia noastră va întâlni câţiva adversari bine cotaţi, toţi din prima divizie a ţărilor pe care le reprezintă, precum: Videoton (Ungaria I – Locul 2), Lyubimets (Bulgaria I – locul 12), Lokomotiv Plovdiv (Bulgaria I – locul 5), Legia Varşovia (Polonia I – locul 1), Guangzhou (China I – locul 1), Dinamo Moscova (Rusia I – locul 4).

Dinamo Kiev nu mai joaca cu OtelulOţelarii pleacă joi la Marbella în Spania, acolo unde echipa noastră va juca mai multe amicale între 23 ianuarie şi 13 februarie. Din păcate, amicalul cu Dinamo Kiev, care fusese anunţat încă de anul trecut, a picat, deoarece organizatorii turneului din Marbella au hotarat acest lucru.

Otelul va juca impotriva castigatoarei Ligii Campionilor Asiei - GuangzhouOţelarii s-au reunit şi se pregătesc de zor la Galaţi, aşteptând deplasarea spre Marbella în Spania, acolo unde echipa noastră va juca mai multe amicale între 23 ianuarie şi 13 februarie.

Ewald LienenAntrenorul german Ewald Lienen a explicat motivele pentru care preferă să meargă cu ehipa direct în cantonamentul din Spania şi nu la munte cum se făcea în anii trecuţi. Tehnicianul este de acord cu faptul că echipa trebuie pregătită fizic temeinic, dar spune că acest lucru nu ar fi de niciun folos dacă nu se vor putea disputa jocuri amicale la munte.

Otelul va juca din nou cu Dinamo KievOţelul se află încă în vacanţă, iar jucătorii şi staff-ul tehnic vor reveni pentru reunirea de la Galaţi luni, 13 ianuarie 2014, de la ora 10.00. Apoi, echipa noastră se va deplasa la Marbella în Spania, acolo unde oţelarii vor juca mai multe amicale între 23 ianuarie şi 13 februarie.

Mai multe articole..

Pagina 9 din 18

9
Login sau crează cont pentru a comenta              |