STIRI Stadion “ArcelorMittal nu doreşte să facă profit de pe urma stadionului”

Primaria vrea Stadionul Otelul de la Combinatul ArcelorMittalPrimaria vrea Stadionul Otelul de la Combinatul ArcelorMittalPreşedintele Fundaţie Sportul Gălăţean, Cătălin Tofan, a explicat la Divizia Locală de la Digi24 Galaţi, cât de avansate sunt negocierile dintre Primărie şi ArcelorMittal, cu privire la cumpărarea Stadionului Oţelul. Fostul jucător oţelar a precizat din nou că suma pentru care Combinatul este dispus să renunţe la stadion este una rezonabilă. Tofan a explicat şi toţi paşii prin care baza sportivă ar urma să treacă din patrimoniul ArcelorMittal în cel al oraşului Galaţi.


Cătălin Tofan: “Discuţiile referitoare la cumpărarea stadionului sunt foarte avansate. Vom da şi un comunicat de presă, dar abia după ce acest proiect trece de Comisie, intră pe masa consilierilor locali şi se dă un accept de investitiţie. Lucrul ăsta trebuie făcut până la sfârşitul acestui an, urmând ca în momentul în care se hotărăşte bugetul Primăriei pe anul 2016 să fie prinsă şi această sumă, în cazul în care oamenii sunt de acord. Dacă se acceptă, se poate face tranzacţia imediat. Da, acum se negociază suma. Este adevărat că nici ArcelorMittal nu doreşte să facă profit de pe urma stadionului. Baza sportivă nu-şi poate schimba destinaţia, este intabulată şi va rămâne bază sportivă! Ţinând cont de relaţiile foarte bune dintre Combinat şi Primărie, cu siguranţă domnii de la ArcelorMittal nu vor încerca să facă profit şi nu vor face profit, pentru că ei, din ce am înţeles, vor să-şi scoată suma pe care au prins-o în inventarul lor când au preluat şi Combinatul. E o sumă destul de rezonabilă, spun eu, pentru o astfel de bază sportivă aflată aproape în centrul Galaţiului. Vă daţi seama că cei de la ArcelorMittal, pentru a continua activitatea pe acest stadion, trebuie să cheltuiască nişte bani. Neavând nicio relaţie cu echipa Oţelul şi nici cu altă echipă, practic ei bagă bani în ceva ce nu-i interesează. De asta au şi vrut şi vor în continuare să o bage în conservare, pe când Primăria Galaţi are alte obiective şi priorităţi. Ei vor să susţină sportul prin toate mijloacele, prin Fundaţie să asigurăm cluburilor gălăţene o infrastructură de calitate. Era bine ca baza sportivă să fie doar pentru Oţelul Galaţi când era în Liga I. Erau oameni mulţi, suporteri... Dar dacă situaţia a ajuns în felul ăsta, nu putem să mai discutăm despre asta.”   

Comentarii   
  •  
  •  

#1 bigsorin » 30-11-2015 18:35

il da gratis nu? daca e fara profit el au luat gratis sa-l dea gratis

bigsorin

  •  
  •  

#2 granata » 30-11-2015 20:52

" Fundaţie să asigurăm cluburilor gălăţene o infrastructură de calitate. Era bine ca baza sportivă să fie doar pentru Oţelul Galaţi când era în Liga I. Erau oameni mulţi, suporteri... Dar dacă situaţia a ajuns în felul ăsta, nu putem să mai discutăm despre asta.” Cuvinte halucinante,pe astia nici in dos nui mai intereseaza de Otelul!!Nu mai vin suporteri,Otelul dispare nici o problema,o clona,un Metalosport gasesc ei sa bage pe stadion..

granata

  •  
  •  

#3 ADYtza74 » 01-12-2015 11:19

Sa se produca mai repede asta odata si incet incet cu venirea sediului in Galati sa se rezolve problemele echipei cu ajutorul primariei . Chiar daca vine campania electorala si ar avea legatura cu asta sa rezolve Marius Stan acest impas.
+3

ADYtza74

Login sau crează cont pentru a comenta              |