STIRI Stadion INACCEPTABIL: Conducerea vrea să mute Oţelul la Brăila sau la Lieşti!

Otelul a mai jucat deja de doua ori anul acesta la BrailaOtelul a mai jucat deja de doua ori anul acesta la BrailaUPDATE: Deşi a vorbit despre stadionul din Lieşti ca despre o posibilă destinaţie pentru Oţelul, managerul sportiv Cristi Munteanu nu a luat în calcul faptul că arena din judeţul Galaţi nu poate fi omologată pentru Liga a II-a, deoarece nu are o capacitate de peste 1500 de locuri. Clubul nostru s-a lovit de această problemă şi în vară, atunci când s-a încercat omologarea Bazei Sportive Zoltan David (ex-Ancora)!

Intrat în direct la emisiunea Lider Sportiv de la Radio ProFM LiderFM, preşedintele Fundaţiei Sportului Gălăţean, Cătălin Tofan, a dezvăluit faptul că Oţelul ar primi oricând dreptul de a juca GRATIS pe Stadionul “Dunărea”. Problema este că cei din conducerea clubului roş-alb-albastru, în frunte cu managerul sportiv Cristian Munteanu, ar fi refuzat acest lucru şi doresc ca Oţelul să-şi dispute meciurile considerate pe teren propriu în oraşul rival Brăila, până la sfârşitul anului.

Vă reamintim faptul că echipa noastră a fost din nou izgonită de pe stadionul care-i poartă numele de către ArcelorMittal, care deţine Baza Sportivă Oţelul, Combinatul dorind conservarea arenei(!?). În aceste condiţii singurul stadion din Galaţi pe care Oţelul mai poate juca în Liga a II-a este “Dunărea”, dar conducerea Oţelului face nazuri la gazon, deşi nici la Brăila terenul de joc nu este prea grozav, mai ales în această perioadă a anului. În plus formaţia noastră are meci direct acasă cu Dacia Unirea pe 25 noiembrie şi ar fi culmea să jucăm un meci considerat pe teren propriu pe stadionul adversarei! În plus, suporterii care au făcut atâtea sacrificii, donând bani sau realizând programe de meci sau stickere ar rămâne cu buza umflată...
Intrat în direct la Lider Sportiv, managerul sportiv Cristian Munteanu l-a luat pe nu în braţe şi a refuzat din start să joace pe “Dunărea”, spunând că echipa va pleca din Galaţi la meciurile de acasă! Din păcate, prin această mişcare Oţelul nu va face decât să-şi piardă identitatea, deoarece nu va mai avea nici măcar cei câteva sute de suporteri alături. Dacă echipa va fi mutată la Brăila aceasta va fi poate cea mai mare neagră pată din istoria clubului gălăţean!

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Issos » 07-11-2015 16:28

Am tot respectul pentru cariera extraordinara a lui Catalin Tofan la Otelul, dar pun si eu o intrebare, numirea sa in calitate de presedinte al Fundaţiei Sportului Gălăţean are vreo lagatura cu inregimentarea sa in UNPR, partid la care a migrat si minunatul nostru primar? Din pacate, discursul Lui Catalin Tofan incepe sa semene izbitor cu cel al lui Ilie Hagioglu.
+2

Issos

  •  
  •  

#2 giu » 07-11-2015 17:01

Daca se vrea cu adevarat o solutie "fotbalistica" , primaria trebuia sa ia in administrare stadionul Otelul si sa-l ofere gratuit echipelor din Galati. Dunarea in acest moment numai stadion nu-l poti numi. Sa-l faca d-nul primar sa semene a stadion si dupa aceia sa-l ofere gratuit. Cred ca este mult mai normal sa tragem un semnal de alarma, ca in acest moment municipalitatea nu-i in stare sa ofere un stadion de bun simt echipelor din Galati . Pe Dunarea numai fotbal nu se joaca! Am uitat noi sau ni s-a promis un stadion la Galati ?! S-o faci acum pe generosul, mi se pare cel putin suspect ca sa ma exprim elegant. Si eu m-as feri de asemenea "cadouri" . Cine a tinut Otelul in viata? Cum ii dezbinam? Cine ne-a incurcat planurile?
+1

giu

  •  
  •  

#3 alfar » 07-11-2015 18:58

un stadion "in conservare". o idiotenie si o mare minciuna. un stadion nu se poate pune in conservare, ca nu-i strung, sau utilaj de facut pufuleti. i.b vrea sa vinda urgent stadionul luat moka de mittal, poate are si comision. client il are pe m.s dar s-au incurcat lucrurile, OTELUL nu mai moare odata, acum e si cu demonstratiile contra coruptiei dar nu mai are rabdare si atunci alunga OTELUL pe ideea: da mori dreak odata....mittal a luat moka stadionul la pachet cistigator cu blocuri, club, priza si ditai combinatul cu 50 milioane dolari de la statul roman. bombonel a luat diferenta. stadionul nu-si poate schimba activitatea, e un bun ce nu produce, un lest pentru mittal si atunci s-a gasit cumparatorul, primaria galati. tranzactia se va face cind OTELUL nu va mai fi pentru metalosport dar i.b nu mai are rabdare. daca m.s nu va mai fi primar? stadionul nu poate modernizat si adus la standarde mai inalte din cauza amplasamentului ce nu permite parcari si alte cerinte. asa ca... i.b forteaza nota. cred ca DUNAREA a fost lasata in paragina tot in scopul asta ca solutia cumpararii de catre primarie a stadionului OTELUL sa fie necesara si ultima pentru fotbalul galatean. cred cu tarie ca tot jocul e pentru cumpararea stationului de catre primarie. cu ce pret? probabil unu foarte bun pentru mittal si i.b.scuze dar eu asa cred.
+2

alfar

Login sau crează cont pentru a comenta              |