STIRI Stadion Jucătorii Oţelului refuză Brăila şi vor să joace la Galaţi pentru suporteri!

Stoian & CirjanStoian & CirjanJucătorii George Cîrjan şi Cosmin Stoian au vorbit la Divizia Locală de la Digi24 Galaţi despre situaţia Oţelului care a rămas recent fără un stadion pe care să-şi poată disputa meciurile de pe teren propriu. Cei doi fotbalişti au declarat la unison că preferă să joace pe un teren prost, dar cu suporterii în spate, decât să se mute din oraş, mai ales la rivala din Brăila!  


George Cîrjan: “Personal, eu nu mă văd jucând cu Oţelul pe stadionul din Brăila având în vedere duelurile sportive dintre cele două oraşe şi nu numai. E foarte greu să ne gândim să jucăm pe terenul Brăilei, mai bine jucăm pe stadionul Dunărea , chiar dacă am înţeles că nu este încă omologat pentru Liga a II-a. Decât să ne mutăm la Brăila, mai bine jucăm pe Dunărea, chiar dacă nu mai e iarbă pe întreaga suprafaţă a terenului. Noi am fi vrut să jucăm în continuare pe stadionul Oţelul, dar nu cred că mai există speranţe.  Eu, personal, nu am mai fost pe stadionul Dunărea de când jucam la Dunărea Galaţi, dar din ce am auzit gazonul este execrabil. Cu toate astea mai bine jucăm aici, până la urmă suntem din Galaţi, echipa se cheamă Oţelul GALAŢI. Preferăm să avem suporterii în spate, mai mult decât un gazon bun. Acum să nu ne ascundem că nici terenul de la Brăila nu este ca în palmă. Diferenţa dintre stadionul Dunărea şi cel de la Brăila nu este foarte mare, dar măcar pe Dunărea am fi acasă şi sperăm să vină suporterii să-i facem fericiţi. Pe Dunărea nu ne-am simţi în deplasare, să nu uităm că Oţelul a mai jucat acolo în trecut, când arena Oţelul a fost în renovare. Până la urmă suntem din Galaţi şi trebuie să jucăm în Galaţi, nu la Brăila, Slobozia sau Lieşti. Nu ştiu cât putem creşte pe un stadion ca Dunărea, dar, mă repet, decât să plecăm din oraş, mai bine jucăm în Galaţi, pe Dunărea, chiar dacă va fi foarte greu.”  

Cosmin Stoian: “În niciun caz la Brăila, pentru că este o rivalitate foarte mare între noi şi ei! Ar fi o umilinţă să mergem să jucăm la ei. Noi venim de pe un stadion frumos, cu gazon foarte bun şi să mergem acum să jucăm la Brăila… La Lieşti poate doar să jucăm până la sfârşitul anului, dacă nu ne lasă pe Dunărea. Nu ar fi normal să ni se spună gata închidem tot, nu mai jucăm, dacă nu ne lasă pe Dunărea. Deci aşa ar fi o variantă şi terenul de la Lieşti, dar să ştim că jucăm, că avem meciuri în picioare şi să mai şi câştigăm, să mulţumim suporterii.  Eu am mai fost recent pe stadionul Dunărea şi am văzut că sunt smocuri , zone pe teren unde nu este gazon şi este foarte tare, dar vrem să jucăm la Galaţi, alături de suporteri!”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 vali_vulpe » 10-11-2015 07:22

Respect! Oțelul Galați trebuie să joace doar în Galați,altfel îşi va pierde identitatea şi ultimii suporteri!
+1

vali_vulpe

Login sau crează cont pentru a comenta              |