Juniori

Meciul se va juca la Baza Sportiva Zoltan DavidDupă ce la finalul săptămânii trecute au jucat ultimele meciuri din sezonul regulat, pentru echipele din Liga a III-a (unele) a urmat o perioadă, scurtă, de incertitudine, în care misterul era programul jocurilor din play-out. Enigma a fost dezlegată până la urmă de FRF, iar echipele au luat la cunoștință programul din play-out. În prima etapă din turneul pentru evitarea retrogradării, cele două echipe gălățene, Oțelul II și Sporting Liești, vor juca între ele vineri. Meciul se va disputa pe stadionul „Zoltan David”, fost „Ancora”, cu începere de la ora 17.00.

Otelul II are emotii cu retrogradarea ca si echipa mareDupă ce au terminat sezonul regulat pe locurile șapte, respectiv zece, Oţelul II şi Sporting Liești, cele două echipe gălățene din Liga a III-a, vor juca în turneul play-out, pentru salvarea de la retrogradare. Play-out-ul se va juca în sistem tur-retur, în total zece meciuri, iar echipele vor intra cu punctele acumulate în sezonul regulat cu adversarele din play-out. Alături de Oțelul II și Sporting Liești, în play-out vor mai juca alte trei echipe, iar clasamentul înaintea primei etape este:

Otelul II lupta sa scape de retrogradare ca si echipa mareCu o etapă înainte de finalul sezonului regulat din Seria a II-a Liga a III-a consemnăm primul abandon. Gruparea ilfoveană Progresul Cernica s-a retras din competiție din cauza problemelor financiare. Astfel, toate meciurile disputate în retur de echipa din județul Ilfov, au fost omologate ca pierdute cu 3-0.

Otelul II va juca in play-out de vinerea viitoareEchipa satelit a fost înfrântă în ultimul joc din sezonul regulat al Ligii a III-a. Disputat în Ilfov, la Ștefănești, jocul a fost pierdut de echipa gălățeană cu 2-0, după ce scorul la pauză a fost același. După această înfrângere, Oțelul II a încheiat sezonul regulat pe locul șapte cu 26 de puncte din 22 de jocuri, șapte victorii, cinci remize, zece înfrângeri, golaveraj 26-36.

Gâţă si compania se pregatesc pentru play-out În ultima etapă din sezonul regulat al Ligii a III-a, satelitul de la Oțelul va juca la Ștefănești (jud. Ilfov). Va fi un meci doar de palmares, în care cele două echipe își vor testa ”garniturile” pentru partea mai importantă a sezonului: play-out pentru Oțelul II şi play-off pentru Ștefănești.

Mai multe articole..

Pagina 29 din 58

29