Juniori

FOTO Marian Brailescu“Satelitul” a intrat pe ultima sută de metri a pregătirilor, cu gândul la returul care va începe vineri, 8 martie, când tinerii noştri vor da piept pe propriul teren cu CSM Moineşti, formaţie aflată pe locul 2 în Seria I din Liga III.

FOTO Marian Brailescu“Satelitul” şi-a reluat pregătirile şi a efectuat deja cantonamentul montan de la Câmpulung Moldovenesc, cu gândul la returul care va începe pe 8 martie.

Intrare stadion SiderurgistulIubitorii de fotbal au ocazia să vadă “satelitul” Oţelului la lucru pentru ultima oară pe anul 2012. Echipa noastră de tineret întâlneşte azi pe Sporting Suceava, cu începere de la ora 14:00, meciul care contează pentru ultima etapă a turului urmând a se disputa pe stadionul “Siderurgistul”.

sursa foto: sportgalati.comOţelul II a pierdut pentru prima oară pe propriul teren în acest sezon, chiar în ultima etapă a turului din Liga a III-a, Seria I, contra celor de la Sporting Suceava. Golurile oaspeţilor au fost marcate de Ferariu (45’) şi Buziuc (82’).

Cojoc in actiuneOţelul II a pierdut pentru a doua oară în acest sezon, în deplasare contra celor de la CS Kosarom Paşcani, în cadrul etapei cu numărul 12 (penultima a turului) din Liga a III-a, Seria I. Golul victorios al gazdelor a fost marcat de Râşcu în minutul 55.

Mai multe articole..

Pagina 45 din 58

45