STIRI Liga I

TricouriClubul Oţelul ne prezintă astăzi şi primele modele de produse care vor apărea în noul magazin online al clubului care ar urma să se deschidă în doar câteva zile. Este vorba de 3 modele de tricouri negre, inscripţionate cu numele echipei noastre. Imprimeurile mai conţin şi anul înfiinţării, mingea clasică şi culorile roş-alb-albastre ale echipei noastre, în funcţie de model. Puteţi admira fiecare produs în parte în poza alăturată.

Karol KarlikAdministratorul special al clubului Oţelul, Vlad Alexandru Răpişcă, a vorbit în direct la Digi24 Galaţi despre plecările de la echipă. El a confirmat că Samoel Cojoc şi George Bîrlădeanu au părăsit formaţia antrenată de Tibor Selymes. De asemenea, olandezului Ottenhoff i s-a reziliat contractul, el fiind considerat un transfer făcut în grabă. Chiar dacă cei din conducere nu îşi doresc acest lucru şi Karol Karlik are şanse minuscule să mai revină.

Valentin SinescuLa Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, antrenorul principal al Oțelului, Tibor Selymeș, a anunțat că nu s-a putut opune plecării secundului său, Valentin Sinescu, la Petrolul:

Vlad RapiscaAdministratorul special al clubului Oţelul, Vlad Alexandru Răpişcă, a vorbit în direct la Digi24 Galaţi despre transferurile dorite la echipă. El a ţinut să precizeze că se lucrează intens la aducerea de jucători, chiar dacă clubul nu dă multe informaţii despre acest lucru. Oficialul a explicat că sunt discuţii cu nu mai puţin de 12 jucători, din care se doreşte aducerea a cel puţin 5, ceilalţi fiind variante de rezervă în caz că primele soluţii nu sunt disponibile.

FOTO Marian BrailescuTeam-managerul Oțelului, Cristi Munteanu, a vorbit recent și depre jucătorii străini pe care intenționează să-i transfere:

Mai multe articole..

Login sau crează cont pentru a comenta              |