STIRI Liga I

FOTO Marian BrailescuCurtat de echipe din țară și din străinătate în vacanța de iarnă, antrenorul principal al Oțelului, Tibor Selymeș, a declarat că a rămas la Oțelul pentru că mai crede în salvarea de la retrogradare:

Materiale promotionale OtelulClubul Oţelul pregăteşte redeschiderea magazinului oficial şi oferă şansa suporterilor de a-şi crea propriile modele de obiecte promoţionale cu însemnele echipei. Astfel, suporterii sunt invitaţi să vină cu idei la rubrica de comentarii, referitor la materialele roş-alb-albastre pe care şi le doresc. Cei mai talentaţi pot veni chiar şi cu modele, cu desene, dar se acceptă şi descrieri, explicaţii sau idei cât mai simple.

FOTO Marian BrailescuCristi Munteanu, team-managerul FC Oțelul Galaţi a anunțat la Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, că mult așteptații bani din drepturile TV sunt pe cale de a fi plătiți:

Tibor SelymesÎn intervenția de la Lider Sportiv (Pro FM Lider FM), antrenorul principal al Oțelului, Tibor Selymeș, a mai abordat subiecte precum: plecările de jucători, sosirea lui Bănel Nicoliță sau eventuala plecare a lui Florin Cernat.

Cernat, la revenirea la OtelulVestea că Oțelul și-ar putea pierde căpitanul a fost infirmată la Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, de către team-managerul echipei noastre, Cristi Munteanu:

FOTO Marian BrailescuLa prima conferinţă din anul 2015, antrenorul Tibor Selymes a vorbit în faţa presei despre numărul de jucători noi pe care l-ar vrea, când şi-ar dori să aibă lotul complet şi despre caracteristicile pe care ar trebui să le aibă jucătorii care ar urma să fie transferaţi.

Iorga (plan apropiat) si Rapa (plan departat) sunt doriti la OtelulLa prima conferinţă din anul 2015, team-managerul Cristi Munteanu a vorbit în faţa presei despre transferurile care se doresc la echipă, situaţia financiară a clubului şi despre problemele apărute în aducerea de jucători noi la echipă.

Foto arhivaS-a terminat oficial vacanţa şi la Oţelul, iar astăzi a avut loc reunirea lotului în vederea pregătirii returului sezonului 2014-2015, unul de foc pentru echipa noastră aflată pe locul 17 în clasament.

Antrenorul a stabilit numarul de jucatori pentru formarea unui lot echilibratAntrenorul principal al Oțelului, Tibor Selymeş, a anunțat la Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, structura lotului cu care va aborda returul sezonului 2014-2015.

Stelian NicolițăConducerea Oțelului încearcă din răsputeri să întărească lotul de jucători cu care se va aborda returul de campionat, iar oficialii gălățeni recurg la orice mijloace pentru a putea aduce fotbaliștii doriți.

Mai multe articole..

Pagina 76 din 308

76
Login sau crează cont pentru a comenta              |