STIRI Liga I

FOTO Marian BrailescuLa prima conferinţă din anul 2015, antrenorul Tibor Selymes a vorbit în faţa presei despre numărul de jucători noi pe care l-ar vrea, când şi-ar dori să aibă lotul complet şi despre caracteristicile pe care ar trebui să le aibă jucătorii care ar urma să fie transferaţi.

Iorga (plan apropiat) si Rapa (plan departat) sunt doriti la OtelulLa prima conferinţă din anul 2015, team-managerul Cristi Munteanu a vorbit în faţa presei despre transferurile care se doresc la echipă, situaţia financiară a clubului şi despre problemele apărute în aducerea de jucători noi la echipă.

Foto arhivaS-a terminat oficial vacanţa şi la Oţelul, iar astăzi a avut loc reunirea lotului în vederea pregătirii returului sezonului 2014-2015, unul de foc pentru echipa noastră aflată pe locul 17 în clasament.

Antrenorul a stabilit numarul de jucatori pentru formarea unui lot echilibratAntrenorul principal al Oțelului, Tibor Selymeş, a anunțat la Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, structura lotului cu care va aborda returul sezonului 2014-2015.

Stelian NicolițăConducerea Oțelului încearcă din răsputeri să întărească lotul de jucători cu care se va aborda returul de campionat, iar oficialii gălățeni recurg la orice mijloace pentru a putea aduce fotbaliștii doriți.

Mai multe articole..

Login sau crează cont pentru a comenta              |