STIRI Liga I

Valentin SinescuAntrenorul secund al echipei noastre, Valentin Sinescu, a declarat astăzi la Lider Sportiv că în proporţie de 99% va pleca de la Oţelul, urmând să accepte propunerea Petrolului Ploieşti de a activa pe acelaşi post ca la Galaţi, alături de Mircea Rednic, noul tehnician al găzarilor.

Cristian CristeaÎntr-un interviu acordat Monitorului de Galaţi, Cristian Cristea a vorbit despre perioadele în care a evoluat pentru echipe din Franţa şi Italia, cumpenele pe care le-a avut în fotbal şi momentul în care a fost foarte aproape să se lase, de ce a ales oferta Oţelului, pe cine vrea să se răzbune şi cum speră să poată salva echipa de la retrogradare.

FOTO Marian BrailescuLuni, 12 ianuarie, jucătorii de la Oțelul vor relua pregătirile pentru partea a doua a sezonului. Cei din conducerea echipei nu au avut parte de prea multă vacanță, iar despre acest aspect a vorbit team-managerul Cristi Munteanu:

LIDER SPORTIVLider Sportiv, emisiunea de pe ProFM LiderFM, care în fiecare sâmbătă după-amiază a ţinut la curent publicul cu tot ce e mai proaspăt din sportul gălăţean (şi nu numai), a trecut deja de borna cu numărul 40.

De pe 5 aprilie 2014, Marian „Mani” Săvăstru şi Lucian „Nic” Constandache au adus în faţa dumneavoastră cei mai importanţi invitaţi şi cele mai noi informaţii. Cu sprijinul casei de pariuri Winner, emisiunea a devenit parte din rutina de sâmbătă pentru toţi iubitorii sportului din Galaţi.

Cristi MunteanuLuni, 12 ianuarie, jucătorii de la Oțelul vor relua pregătirile pentru partea a doua a sezonului. Cei din conducerea echipei nu au avut parte de prea multă vacanță, iar despre acest aspect a vorbit team managerul Cristi Munteanu:

Mai multe articole..

Login sau crează cont pentru a comenta              |