STIRI Liga I

Abonamente pentru returFC Oţelul Galaţi a anunţat astăzi că a fost demarat procesul de comercializare al abonamentelor ce vor asigura accesul la partidele de pe teren propriu ale formaţiei roş-alb-albastre în returul acestui sezon de Liga I.

Iată anunţul publicat de club:

FOTO Valentin MunteanuCu toate că n-a fost un an foarte bogat în evenimente sportive de mare anvergură organizate la Galaţi, totuşi 2014 a fost un an în care iubitorii sportului au putut urmări, pe lângă obişnuitele competiţii la care iau parte şi la turnee de tenis (după o pauză de mai bine de zece ani) sau un C.E. de karate.

Cristi MunteanuÎn intervenția de la Lider Sportiv (Pro FM Lider FM), team-managerul FC Oțelul, Cristi Munteanu, a comentat ofertele de transfer primite de Dan Popescu și Alexandru Tudorie.

Bogdan ChipirliuPrima noutate din lotul Oţelului în ceea ce priveşte compartimentul ofensiv este cea a lui Bogdan Chipirliu, atacantul împrumutat de gruparea roş-alb-albastră la Fortuna Câmpina în turul de campionat.
Chipirliu a avut evoluţii apreciate în liga secundă, unde a reuşit să marcheze de patru ori în 13 partide.

Enes SipovicFundaşul Enes Sipovic, de care Oţelul s-a despărţit pe cale amiabilă în această iarnă, va juca din sezonul următor în prima ligă din Belgia.

Mai multe articole..

Login sau crează cont pentru a comenta              |