STIRI Liga I

Banel NicolitaOţelul a început căutările pentru noi jucători, după ce antrenorul Tibor Selymeş a cerut cel puţin cinci achiziţii pentru abordarea cu şanse de salvare la retrogradare a returului. Astfel, pentru unul dintre posturile deficitare din prima parte de campionat, cel de fundaş dreapta, au fost demarate negocieri cu mai mulţi fotbalişti.

Cosmin StoianAstăzi, 8 ianuarie 2015, mijlocaşul Cosmin Stoian împlineşte vârsta de 20 de ani, ocazie cu care Dunărea Bătrână, în numele tuturor suporterilor “oţelari” ţine să-i ureze un călduros “La mulţi ani” şi cât mai multe reuşite pe plan profesional în tricoul roş-alb-albastru.

Florin Cernat"Diamantul” s-a întors acasă! Acesta poate fi un titlu potrivit pentru revenirea lui Florin Cernat la Oţelul Galaţi, clubul la care s-a format şi lansat în fotbalul mare, într-un moment extrem de dificil pentru gruparea roş-alb-albastră. Suporterii Oţelului i-au devenit recunoscători lui Cernat şi acesta a fost inclus între cele 50 de legende ale clubului, la împlinirea a 50 de ani de la înfiinţare. Florin Cernat a fost ales numărul unu când vine vorba de revenirea anului 2014 în sportul gălăţean.

LPFOţelul are nevoie de bani pentru a plăti salariile restante către jucători, dar şi pentru a-şi îmbunătăţi lotul în vederea returului de campionat. Astăzi au venit primele veşti bune în privinţa banilor.

Echipa Oţelul din anii 90Valentin Ştefan, fostul mare căpitan al Oţelului, stabilit în Cipru, a scris un mesaj pe pagina personală de Facebook adresat către întreaga comunitate roş-alb-albastră. Îi numeşte pe toţi cei care simt ceva pentru Oţelul drept camarazi şi a transmis acelaşi spirit de luptă pe care îl transmitea şi din teren pe vremea în care juca pentru formaţia gălăţeană.

Mai multe articole..

Login sau crează cont pentru a comenta              |