STIRI Liga I

Laurentiu Catalin IorgaDupă ce l-a readus pe Florin Cernat acasă după 14 ani, conducerea Oţelului încearcă să menţină aceeaşi linie şi merge pe linia “repatrierilor”. În afară de Cornel Râpă sau Ionuţ Neagu, oficialii roş-alb-albaştri şi-ar mai dori să readucă la Galaţi un alt fost campion cu Oţelul, crescut în propria pepinieră.

FOTO Marian BrailescuTeam-managerul FC Oțelul Galaţi, Cristi Munteanu, a vorbit la emisiunea Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, despre starea financiară a clubului pe care îl conduce:

DRG PhotographyAdministratorul special Vlad Alexandru Răpişcă a declarat recent că Oţelul nu va ieşi din insolvenţă nici anul acesta, acest lucru fiind programat pentru 2016. Oficialul roş-alb-albastru speră ca în acest an să rezolve problemele financiare ale clubului, pentru ca echipa să se poată salva de la retrogradare, iar de la anul să ne putem gândi şi la ieşirea din insolvenţă.

FOTO Marian BrailescuÎn intervenția de la Lider Sportiv (Pro FM Lider FM), team-manangerul FC Oțelul Galaţi, Cristi Munteanu, a vorbit despre achizițiile pe care încearcă să le aducă în această pauză competițională.

FOTO Marian BrailescuTeam-managerul FC Oțelul, Cristi Munteanu, a abordat la Lider Sportiv (Pro FM Lider FM) subiectul plecării jucătorilor de la echipa pe care o conduce.

Mai multe articole..

Login sau crează cont pentru a comenta              |