STIRI Liga I

FOTO Marian BrailescuSărbătorile au trecut, iar peste o săptămână lotul oţelar se va reuni la Galaţi în vederea pregătirii returului de foc care urmează pentru Oţelul în Liga I. Antrenorul Tibor Selymes şi-a ameninţat elevii să aibă grijă la siluetă şi a stabilit că cei care vor avea mai mult de 2 kg în plus faţă de greutatea pe care o aveau înainte de vacanţă vor plăti 500 de euro pe kilogramul în plus.

50 de ani, 50 de legendeCei care n-au apucat până acum să intre în posesia cărţii de colecţie „50 de ani, 50 de legende” şi doresc să o cumpere, o pot face apelând la numărul de telefon 0765 441 702 (număr de Orange). Persoana de contact: Marian Săvăstru.

Cristian CristeaGolgeterul formaţiei noastre a vorbit în direct la Digi24 Galaţi despre prima parte a campionatului şi returul de foc care urmează.

Cornel RapaAflat în vacanţă până la reunirea din 12 ianuarie, antrenorul Tibor Selymes a declarat că nu este interesat de mutările de la contracandidate, ci doar de ce se întâmplă în sânul echipei noastre. Tehnicianul a cerut din nou 5-6 jucători noi în lot, explicând că fără aceştia ar fi greu să ne salvăm de la retrogradare.

FOTO Marian BrailescuLa Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, team-managerul FC Oțelul Galaţi, Cristi Munteanu, a vorbit despre posibila plecare de la echipă a căpitanului Florin Cernat.

Mai multe articole..

Login sau crează cont pentru a comenta              |