STIRI Liga I

FOTO Sorin PanaAstăzi, 22 aprilie 2016, Antonio Sefer împlineşte vârsta de 16 de ani, ocazie cu care Dunărea Bătrână, în numele tuturor suporterilor “oţelari”, ţine să-i ureze un călduros “La mulţi ani”.

Cristian MunteanuFostul preşedinte al clubului, Cristian Munteanu, a comentat la emisiunea de radio Lider Sportiv 98, decizia recentă a Tribunalului în cazul Oțelului Galaţi:

Adrian SalageanuDecizia de intrare în faliment a Oțelului nu a afectat doar suporterii, ci și foștii jucători ce au evoluat pentru culorile roș-alb-albastre. Adrian Sălăgeanu, supercampion cu formația oțelară în 2011, nu a uitat de perioada petrecută la Galați și deplânge situația prin care trece clubul gălățean la doar 5 ani de la câștigarea titlului și Supercupei României.

Marius PenaDecizia de intrare în faliment a Oțelului nu a afectat doar suporterii, ci și foștii jucători ce au evoluat pentru culorile roș-alb-albastre. Marius Pena, supercampion cu formația oțelară în 2011, nu a uitat de perioada petrecută la Galați și deplânge situația prin care trece clubul gălățean la doar 5 ani de la câștigarea titlului și Supercupei României. „Penarul” speră totuși ca Oțelul să nu dispară de pe harta fotbalului românesc, în special pentru suporterii pe care îi consideră minunați.

Povestea celei mai frumoase echipei din lume (pentru suporterii otelari) se incheie deocamdata aiciTribunalul Bucureşti a anunţat astăzi verdictul în procesul de insolvenţă al Oţelului. Cel mai important club din istoria oraşului Galaţi a intrat în procedură de faliment! Suporterii primesc această lovitură de ciocan, chiar astăzi de 1 Aprilie, dar ţinem să menţionăm din capul locului că NU ESTE O GLUMĂ... Rămâne de văzut dacă se va mai face apel la această decizie, deşi e greu de crezut că se mai poate întoarce decizia. De azi înainte rămânem cu amintirile, cu blestemele pentru nişte nenorociţi care au distrus fotbalul gălăţean şi cea mai titrată echipă a Moldovei şi cam atât. Povestea celei mai frumoase echipe din istoria Galaţiului, creaţia preşedintelui-erou Puiu Vasilache se opreşte deocamdată aici.
Iată şi motivaţia Curţii, dar şi ce se va întâmpla cu bunurile echipei în perioada următoare:

Autocarul Otelului nu a fost vandut deocamdataÎn aşteptarea unui verdict final al judecătorului sindic, cu privire la soarta echipei Oţelul Galaţi, clubul şi-a scos astăzi la vânzare majoritatea bunurilor rămase. Printre cumpărători s-ar fi aflat şi rudele unor foşti jucători sau alţi apropiaţi ai clubului, care şi-au dorit probabil nişte suveniruri. În total, clubul a strâns 65.000 de lei de la prima strigare, urmând să se organizeze şi alte licitaţii în săptâmânile care urmează, iar dacă preţurile cerute nu sunt pe măsura ofertelor, atunci de la a treia licitaţie se vor accepta şi sumele propuse direct de cumpărători. Vedeta zilei a fost autocarul echipei campioane în 2011, dar preţul de pornire de 150.000 de euro i-a alungat pe potenţialii cumpărători.  

Branko Grahovac, unul dintre artizanii minunii din 2011S-a certat cu suporterii și cu cei din conducere, dar înainte de toate și-a făcut datoria în poartă și a câștigat campionatul și Supercupa cu Oțelul Galaţi. Branko Grahovac suferă şi astăzi pentru situația în care se află Oțelul și își declară încă o data dragostea pentru echipa noastră. L-am contactat pe portarul bosniac, fiind curios să aflu dacă este la curent cu ceea ce se mai întâmplă la Oțelul. "Graho" știe tot despre situația tragică în care a ajuns echipa pentru care a evoluat acum 5 ani în UEFA Champions League și mai speră doar ca DNA-ul să intervină.  

Soarta Otelulu se va decide prin tribunale si nu pe terenul de fotbalÎn aceeaşi zi în care Oţelul îşi inaugura stadionul de legendă, acum 34 de ani, Tribunalul Bucureşti va decide soarta clubului fanion al oraşului Galaţi. Dacă în ultimii 3 ani s-au tot acordat amânări, iar clubul s-a aflat teoretic într-un proces de reorganizare pe parcursul insolvenţei, acum se pare că judecătorul sindic va lua o decizie finală cu privire la echipa noastră roş-alb-albastră. În acest moment se pare că doar două variante mai sunt posibile: ori aprobarea unui nou plan de reorganizare şi păsuirea clubului pentru plata datoriilor acumulate, ori intrarea în procedura de faliment care ar pune practic capăt istoriei clubului nostru.

In tur a fost 0-0, datorita paradelor lui GrecuÎn penultima etapă a returului Seriei I a Ligii a II-a se întâlnesc două echipe cu mare tradiţie în fotbalul românesc, două foste campioane naţionale, aflate în insolvenţă, cu mari probleme financiare. care au retrogradat împreună în sezonul trecut de primă divizie.

Poate salva Primaria cel mai mare simbol al orasului Galati?În ultimele zile, pe reţelele de telefonie mobilă, gălăţenii sunt supuşi unui sondaj de opinie referitor la politica din oraşul nostru, având cel mai probabil ca scop final aflarea unor cifre referitoare la alegerile locale de pe 5 iunie 2016. Printre întrebările foarte plictisitoare legate de politică, una dintre întrebările chestionarului realizat la telefon ne-a suscitat interesul la maxim, sunând cam aşa: “Ar trebui ca Primăria Galaţi să salveze echipa de fotbal Oţelul?”

Mai multe articole..

Pagina 8 din 308

8
Login sau crează cont pentru a comenta              |